prvni-dojmy-z-pokracovani-kane-lynch
Novinka První dojmy z pokračování Kane & Lynch

První dojmy z pokračování Kane & Lynch

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

21. 1. 2010 18:10 4
Reklama

Jeden výlet do dětské duše v podobě Mini Ninjas studiu IO Interactive pravděpodobně stačil, neboť se znovu vrhli na cestu dělání násilných her. A druhý díl velmi povedené akce Kane & Lynch s podtitulem Dog Days by mohl být v jistém ohledu přelomovou hrou? Nevěříte? Tak se podívejte na trailery, které vypadají jako uniklé záběry z bezpečnostních kamer a v každém případě člověka znepokojí. A taková má prý být celá hra - má hlavně znepokojovat. Redaktoři serveru Joystiq se nachomýtli do kanceláří IO Interactive a mohli si zahrát první dvě úrovně.

Jejich dojmy? Pozoruhodné. Žánrově se hra sice řadí opět do kategorie stříleček z pohledu třetí osoby, nicméně vyskytuje se v ní hned několik naprosto originálních prvků, které by mohly pozvednout hratelnost do nebeských výšin...nebo ji naopak srazit hluboko pod zem. Předně - veškeré dění je snímáno jakoby ruční kamerou. To znamená, že obraz se občas zachvěje, pokud vás trefí, tak se dočkáte rozházených pixelů, podobně jako když praštíte s kamerou lehce o zem a během loadingů mezi úrovněmi se na obrazovce objevuje hláška "Buffering video..."

Zajímavé také je, že ve hře není přítomná žádná původní hudba. Pouze pokud se pohybujete v blízkosti rádia, popřípadě na diskotéce, tak slyšíte zvuky přímo z ní/něj, ale soundtrack jako takový zde není. Příběh i hratelnost jsou už ale v klasickém duchu, kdy si v roli zabijáka Lynche (v jedničce měl hlavní úlohu Kane) snažíte udělat jméno v Šanghaji, k čemuž vám dopomůže také váš bývalý parťák a spoluvězeň Kane. Samozřejmostí je možnost online kooperace, což byl jeden z prvků, za což byl první díl dosti kritizovaný (šlo hrát pouze v režimu rozdělené obrazovky na jedné konzoli / PC). Nový Kane & Lynch zatím vypadá více než slibně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama