halo-reach-nejvetsim-hitem-roku-2010
Novinka Halo: Reach největším hitem roku 2010

Halo: Reach největším hitem roku 2010

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 1. 2010 11:37 2
Reklama

Také už jste přemýšleli, jakou největší prodejní pecku nám přinese letošní rok? Možná věříte God Of War III, Call Of Duty 7, Final Fantasy XIII nebo třeba Heavy Rainu. Po slůvcích, která pro zahraniční server CVG vypustil šéf marketingu Xboxu 360 Stephen McGill, je jasné, v co vkládají největší naděje v Microsoftu. Ano, je to Halo: Reach: „Právě je vzrušující čas pro fanoušky Halo a my jsme nadšeni fenomenálními reakcemi na trailer uvedený na cenách VGA minulý měsíc. Halo Reach bude nejprodávanější hra roku 2010 nejen pro Xbox 360, ale i mezi všemi ostatními platformami – je to i předpověď, se kterou přišli odborníci ve videoherním byznysu.“ Připomeňme, že chválený trailer najdete zde a podle reakcí v naší diskuzi zase tak fenomenální nebyl...

Pokračujme: „Halo: Reach přesune dědictví bohatého Halo multiplayeru na úplně jinou úroveň. Přinese zážitky, které budou staří i noví fanoušci hry zbožňovat.“ Trochu zkonkretizovat reklamní hantýrku šéfa marketingu nám pomůže poslední číslo amerického magazínu Game Informer, které přineslo mnoho zajímavých informací v desetistránkovém preview.

Hlavním protagonistou akce od studia Bungie bude Noble team tvořený šestičlennou skvadrou. Každý z hrdinů Spartans bude mít jiný kukuč a jiné zbraně. Ze všech titulů série by tento prequel Halo: Combat Evolved měl být dosud nejtemnější, znovu strašliví budou i Covenanti s hlubokým a děsivým hlasem. Podobně jako v originálním Halo se zdraví nebude doplňovat, speciální schopnosti pak přinese brnění (stealth, extra rychlost). Oživení mají přinést také zbrusu nové zbraně (Marksman Rifle a Needle Rifle) a změny ve výbavě granátů. Bitev se bude moci najednou zúčastnit až čtyřicet AI nepřátel a dvacet vozidel, což je dvojnásobek oproti Halo 3. Reach také nabídne vše dobré z multiplayeru Halo 3 a navíc přidá ještě další prvky. Tolik v kostce Game Informer. Ještě Microsoftu nevěříte, že bude Halo: Reach největším hitem roku 2010?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama