simici-znovu-oziji-na-konzolich
Novinka Simíci znovu ožijí na konzolích

Simíci znovu ožijí na konzolích

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 1. 2010 11:15
Reklama

Boss Electronics Art John Riccitiello na poslední konferenci s investory odhalil některé plány společnosti na další fiskální rok. Fanoušky série The Sims pravděpodobně potěší, že by se nových Simíků mohli dočkat na konzolích. Riccitiello uvedl, že nová The Sims hra na konzole (blíže je nespecifikoval) vyjde už v dalším fiskálním roce. Tato byznys hantýrka odpovídá období od 1. dubna 2010 do 31. března 2011, kdy EA uvede celou plejádu zajímavých titulů.

Riccitiello přesně řekl: „Ve fiskálním roce 2011 máme báječný vydavatelský plán. Připravujeme skvělý nový Medal Of Honor, oživené Need For Speed, Sims na konzole, FIFU v roce Mistrovství světa, pokrokové nové uchopení série Madden, Dead Space 2, nadupané Crysis, novou MMA hru a mnoho jiných kousků.“ Simíci tak snad konečně začnou dovádět také na Xboxu 360 a PlayStationu 3. Tato možnost se totiž jeví trochu pravděpodobněji než další MySims pokus pro konzole Nintenda. Svého favorita si ale z vyjmenovaných titulů ve stájích Electronics Arts v dalším fiskálním roce najde snad každý fanoušek dobrých her. Připomeňme, že u některých kousků jsme datum vydání věděli, u jiných jde ale o první bližší určení konečného termínu.

Mamutí společnost pak podle Riccitiella potěší také příznivce onlinovek: „Naše hlavní MMO dělá velké pokroky, aby bylo spuštěno na jaře 2011.“ Za touhle frází se s největší pravděpodobností skrývá scifi MMORPG Star Wars: The Old Republic od Bioware. Těšme se.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama