film-podle-akcni-adventury-darksiders
Novinka Film podle akční adventury Darksiders?

Film podle akční adventury Darksiders?

Erik Omar

Erik Omar

6. 1. 2010 06:00 1
Reklama
Filmové adaptace herních pecek si v historii filmografie moc dobrou pověst nevydobyly. Z části za to může špatná konstelace hvězd, ale lví podíl na onom faktu nese samozřejmě i nesmrtelný Uwe Boll- režisér, který již dokázal zmršit nespočet dobrých a filmově potentních her.

Tento rok by se však mělo - s příchodem adaptace Prince z Persie - vše změnit a právě úspěch či neúspěch rozhodne o osudu dalších podobných projektů. Jedním z nich by tak mohl být i biják dle akční adventury Darksiders. Kreativní ředitel Joe Madureira se totiž v jednom telefonickém rozhovoru nechal slyšet, že vydavatel THQ momentálně intenzivně jedná o možnostech rozšíření značky do dalších medií a samozřejmě největším úspěchem by bylo stříbrné plátno.

„Zájem ze strany Hollywoodu by byl,“ naznačil Madureira, který vzápětí dodal, že se v kuloárech mluví i o komixové sérii.

Inu, takové velkolepé temné dobrodružství jednoho z jezdců apokalypsy by nemuselo být vůbec špatné. Teď jen najít slušného režiséra (obloukem se vyhnout německé lavičce) a obstarat odpovídající rozpočet. Naše žhavé tipy jsou: Len Wiseman, Gore Verbinski a nebo vysněný James Cameron, který momentálně odpočívá po šmoulím dobrodružství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama