tim-schafer-chce-vic-brutal-legend
Novinka Tim Schafer chce víc Brutal Legend

Tim Schafer chce víc Brutal Legend

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

7. 12. 2009 16:47
Reklama

Tim Shafer v rozhovoru pro server GamePro prohlásil, že jeho Double Fine chystají přídavný stahovatelý obsah do jejich poslední hry s názvem Brutal Legend. A to jak pro single, tak multiplayerovou část, nebudou chybět ani různé balancující patche, které mají zaručit, že si hru bude moci zahrát skutečně každý bez zbytečných opruzů. Schafer si prý momentálně užívá zaslouženého odpočinku, během něhož prý hraje multiplayer Brutal Legend a rozmlouvá s hráči o tom, co by se dalo na hře ještě vylepšit. Když však přišla řeč na finanční stránku, tak bylo na Schaferovi vidět, že ho to mírně zarazilo.

"Mám docela radost z reakce kritiky i hráčů na moji hru, ale na prodejní čísla jsem se zatím nedíval. Dávám jim trochu čas. Myslím, že spousta lidí hned od prvního dne kouká na čísla a jakmile hra nepřekročí tuhle a tuhle hranici, tak je zle. Ale většina her, na kterých jsem pracoval, se stala populární až s postupem času na základě šuškandy. Rozhodně to nebyly žádní trhači prodejních žebříčků."

My jsme se tedy na prodejní čísla podívali a Brutal Legend podle VG Chartz prodalo zatím těsně nad 600 tisíc kusů, což sice není moc, ale rozhodně to není ani málo. Navíc, přesně jak říká Schafer, jeho hry si po vydání začnou žít vlastním životem a prodávají se klidně i několik let po vydání. Navíc Brutal Legend rozhodně není mainstream, takže Schafer musí být s takovými čísly nutně spokojený...pokud by se na ně tedy podíval, že.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama