too-human-termin-vydani-a-info-o-co-op-multaku
Novinka Too Human: termín vydání a info o co-op mulťáku

Too Human: termín vydání a info o co-op mulťáku

sleepless.

sleepless.

14. 5. 2008 09:38
Reklama

Původně pro první PlayStation, pak pro Nintendo Gamecube a nakonec pro Xbox 360 určené akční RPG Too Human od Silicon Knights by mělo konečně vyjít letos v srpnu, konkrétně na jeho konci v pátek 29.8. Bude to více než devět let od chvíle, co Silicon Knights představili hru poprvé na E3 1999, tehdy byla ve vývoji ještě pro PSX. Ale ty časy už jsou dávno pryč.

Too Human je po všech stránkách kontroverzní titul. Stačí si vzít třeba problematický vývoj, přesunování z platformy na platformu a soudní spor s Epic Games kvůli Unreal Engine 3 technologii. Kontroverze se nevyhýbají ani hře samotné, jejíž prezentace v silně nevyladěné podobě na jedné z předchozích E3 výstav měla za následek pošramocenou image, kterou se vývojářům ještě nepodařilo dát do pořádku.

Pro tuto chvíli však hoďme všechny tyto malichernosti za hlavu, určitě nejsme sami, kdo pořád věří ve zvláštní magii her od Silicon Knights, které nikdy nebyly perfektní, ale stejně si nás vždycky dokázaly omotat kolem prstu a nakonec pozřít jako malinu. Too Human snad dopadne podobě, ačkoli záběry ze dvou nových videoukázek (první, druhá) opravdu o hře nic speciálního neprozrazují. Snad jen ukazují kooperativní multiplayer, který měl původně podporovat hru až čtyř lidí, ale nakonec byl seříznut na podporu lidí dvou. Méně je někdy lépe než více a snad se to v Too Human potvrdí. Také je třeba připomenout, že Too Human je pouze první část zamýšlené příběhové trilogie, která se však možná nebude konat, pokud díl první propadne. Uvidíme v srpnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama