plany-team-ninja-doa-xtreme-beach-volleyball-2
Novinka Plány Team Ninja - DOA Xtreme Beach Volleyball 2

Plány Team Ninja - DOA Xtreme Beach Volleyball 2

sleepless.

sleepless.

31. 1. 2006 12:56
Reklama

Kontroverzní game designer a producent Tomonobu Itagaki ze společnosti Tecmo, respektive Team Ninja dostal v posledním čísle Famitsu Xbox 360 prostor k tomu, aby se vyjádřil nejenom ohledně problémů s vydáním Xbox 360 bojovky Dead or Alive 4, ale zároveň prozradil něco o dalších plánech Team Ninja. Co se vydání Dead or Alive 4 týče, vyjádřil Itagaki svoje překvapní z toho, že jeho několikeré posunutí tolik zahýbalo s prodejností konzole Xbox 360 v Japonsku. Ani přesto však nelituje toho, jak se nakonec hra k zákazníkům dostala. Rozhodně by prý všechno opakoval znovu, než aby odkýval vydání hry v nedokončeném stavu. Ostatně ono to vydání DoA 4 stejně nakonec uspěchané bylo.

Itagaki sám přiznal, že ještě stále nejsou všechny bugy a chyby ve hře odstraněny a tvůrci tvrdě makají na tom, aby vše co nejdříve ve spolupráci s Microsoftem odstranili. Problém je zatím v tom, že není jisté, jestli ony problémy způsobuje služba Xbox Live, nebo hra samotná. První update pro majitele DoA 4 by měl být k dispozici během února a majitelům hry přinese nejenom odstranění bugů, ale i mírné změny uživatelského rozhraní. Tvůrci z Team Ninja zároveň hodlají servírovat nový DoA 4 obsah skrze Xbox Live Marketplace. Zatím však není jasné kdy. Původně se počítalo s tím, že budou mít hráči krátce po vydání hry k dispozici nové oblečky. Kvůli časovému presu a financím však tento záměr musel být odložen.

Co se dalších plánů Team Ninja  týče, prozradil Itagaki Famitsu, že další na řadě je Xbox 360 titul Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball 2, což je pokračování kontroverzního plážového volejbalu pro Xbox z roku 2003. Vydání této hry je zatím v nedohlednu, ale jeho vývoj už v současné době probíhá. Itagaki prý zkouší několik zajímavých nápadů a jeho spolupracovníci zatím makají na úvodní a závěrečné CG sekvenci. Po DoAXBV 2 se tvůrci z Team Ninja vrhnou na nový akční titul. K tomu však Itagaki okamžitě dodal, že mohou fans rovnou zapomenout na to, že by šlo o pokračování kultovního Xbox titulu Ninja Garden. Nový titul se prý bude nějakým způsobem týkat termínu "interaktivita".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama