bruce-willis-jako-kane-ve-filmu-kane-lynch
Novinka Bruce Willis jako Kane ve filmu Kane & Lynch

Bruce Willis jako Kane ve filmu Kane & Lynch

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

21. 10. 2009 10:45 12
Reklama

Ačkoliv se tato informace dala zjistit už před nějakými dvěma týdny, pokud bychom tedy chtěli vycházet z nepodložených zpráv a šuškandy, až dnes máme v rukách oficiální prohlášení od producenta Adriana Askarieha. Bruce Willis, jeden z nejobletovanějších hollywoodských herců posledních dvaceti let, podepsal smlouvu s tvůrci filmu Kane & Lynch: Dead Men, který má být adaptací stejnojmenné hry. Jak jste asi vytušili z názvu novinky, ztvárni postavu Kanea, která mu, alespoň podle vizuálu, sedne tak dobře, jako cosi na hrnec.

"Film Kane and Lynch se začne natáčet v březnu příštího roku. Bruce Willis ztvární postavu Kanea a v těchto dnech se začíná hledat vhodný herec, který by mohl hrát jeho parťáka Lynche. Distributorem snímku bude společnost Lionsgate, o finance se postará firma Millennium. Po dvou a půl letech plných průtahů a falešných informací konečně mohu potvrdit, že film je skutečně v produkci", hýřil nadšením Askarieh.

"Rozhodujícím faktorem, proč Willis kývl na naši nabídku, byl scénář. Sám Bruce ho nazval jedním z nejlepších scénářů pro akční film, jaký kdy četl. A že on jich za dvacet let, co se pohybuje v Hollywoodu přečetl opravdu hodně." Už samotná hra měla velice dobře stavěný děj, takže není divu, že si od nás odnesla celých osm bodů z deseti možných. Navíc díky účasti známého herce je možné, že se z filmu Kane & Lynch může velmi snadno stát první (druhý, pokud bude venku dříve Prince of Persia) film na motivy hry, který bude skutečně stát za to. Koho byste rádi viděli po boku Bruce Willise? My hlasujeme buď pro Billyho Boba Thorntona nebo Ondřeje Hejmu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama