assassin-s-creed-3-za-druhe-svetove
Novinka Assassin´s Creed 3 za druhé světové?

Assassin´s Creed 3 za druhé světové?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

13. 10. 2009 15:20 35
Reklama

Zajimavé informace unikly z dílen Ubisoftu, který kromě brzkého vydání druhého dílu akční adventury Assassin´s Creed přemýšlí i o dalším pokračování. A o čem se mluví? Je dost možné, že se ve třetím dílu simulátoru nájemného vraha ponoříme do období Druhé světové války a zhostíme se role ženské vražedkyně.

V nedávném rozhovoru dal Sébastien Puel, producent hry, jasně najevo, že by ženská role dávala smysl ve válkou zmítané Anglii a Francii, a to nejen z hlediska ekonomického pádu. „Na toto téma vedeme časté debaty,“ přikývl Puel ohledně možnosti ženské postavy. „Mohlo by to být velmi zajimavé, musíme ale najít správné období a místo, kde by se příběh mohl odehrávat. Hlavně to musí dávat smysl! Když vezmeme v úvahu např. Druhou světovou válku, ekonomické problémy v Anglii a Francii byly řízeny především ženami, protože muži byli ve válečné vřavě. Proto vás můžeme dát do role ženské špiónky či něco na ten způsob, kdo ví,“ řekl Puel.

Již od začátku byla série Assassin´s Creed plánována jako trilogie, nyní ale Ubisoft tvrdí, že se plány značně rozrostly. „Co je na této značce skvělé? Můžeme se neustále rozrůstat a měnit. Pořád se mě ptají, zda uděláme třetí díl. Ale my jich můžeme udělat 35, “ dodává s úsměvem Sébastien.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama