crackdown-2-a-nasup-cerstvych-detailu
Novinka Crackdown 2 a nášup čerstvých detailů

Crackdown 2 a nášup čerstvých detailů

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10. 9. 2009 12:35 1
Reklama

Po nekonečných dohadech a několika obrázcích se na povrch konečně vyklubalo několik pořádných detailů a informací o chystaném pokračování sci-fi akce Crackdown díky časopisu Game Informer.

Dle GI se Pacific City od originálu moc nezměnilo, mnohé cesty i domy zůstanou stejné, město ale bude mnohem více depresivní a polorozbořené. Proč? V pokračování se totiž jako člen elitní policejní Agentury pustíte do křížku nejen se zločineckými živly města, ale také smrtícím virem, který zaplavuje ulice a mění obyvatele na krvežíznivé mutanty. Virus se bude samozřejmě postupem času šířit a přemáhat stále větší a větší oblasti. Obludy na ulicích budou stále větší a nebezpečnější. Naštěstí pro vás ale budou lovit převážně v noci.

Obyvatelé samozřejmě neponechávají podobné změny bez povšimnutí a smrtícímu městu se přizpůsobují. Obrňují si auta a začínají nosit zbraně. Často se tak dynamicky zapojí do honiček či útěku a soubojů na ulicích, někteří vám dokonce nabídnou k prodeji nějaké to udělátko. Pacific City bude zkrátka žít.

Stejně jako v prvním dílu se bude hlavní postava postupně vyvíjet v závislosti na tom, jak si budete ve městě počínat. Super-poldové obdrží nové schopnosti, více komb v pěstních soubojích a mezi novinky patří i možnost si nechat kdykoli shodit určité zásoby. Vývojáři slibuje také vylepšený zaměřovací systém a odměny za vaši přesnou mušku.

Nebyl by to Crackdown bez dopravních prostředků a i zde máme očekávat příjemné změny. Kromě starých známých se do garáže přidá např. helikoptéra, mnohá auta dostanou rozšíření v podobě namontovaného kulometu pro lepší využití v kooperačním módu. Nabídka zbraní taktéž nezůstane pozadu.

Když už padla zmíňka o kooperaci, stojí za to odhalit, že bude druhý díl mnohem více soustředěn na kooperaci. Zda půjde hrát celý příběh v několika lidech se však zatím neví. Klasický multiplayer bude ve hře obsažen také, deathmatch v 16ti hráčích je dle vývojářů „velká sranda“. Multiplayer nabídne i odměňovací systém podobný tomu z Call of Duty 4.

A to je prozatím vše. Doufejme, že nám toho v nejbližší době odhalí Crackdown 2 o něco více a těšíme se na první záběry ze hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama