dlc-pro-prvni-mass-effect-je-na-svete
Novinka DLC pro první Mass Effect je na světě

DLC pro první Mass Effect je na světě

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

25. 8. 2009 17:29 12
Reklama

Aktualizováno:  Včerejší informace o stáhnutelném rozšíření pro Mass Effect skutečně nelhaly. DLC Pinnacle Station je možno najít na Xbox Live Marketplace a to bez jakýchkoli oficiálních oznámení a oslavných fanfár ze strany BioWare. Text pouze slibuje dvě až tři hodiny zábavy ve 13 vzrušujících bitvách v supertajné vesmírné základně. Jinak platí všechny informace ze včerejška. Koukněte se sami zde.

Původní zpráva: O tom, že se v příštích týdnech a měsících objeví nějaký stahovatelný obsah pro první díl Mass Effectu pravděpodobně víte. Jenže určitě jste nevěděli, že se prakticky na sto procent bude jmenovat Pinnacle Station. Švýcarská divize Xbox Live.com totiž dnes vypustila do světa zprávu o tom, že chystaný DLC pro Mass Effect se bude jmenovat právě takto a stát bude celých 400 MS bodů, tedy na poměry Xbox Live Marketplace skutečně směšnou částku. Podle toho, co jsme si mohli na oné švýcarské stránce přečíst, půjde o příběh vzdálené, supertajné vesmírné stanice, který nabídne na poměrně velké rozloze celkem 13 rozsáhlých bitev a počítá se s délkou kolem dvou, tři hodin čistého času.

To potvrzuje i dříve uniklý seznam achievementů, kterých bylo rovněž třináct a podle popisu šlo právě o vyhrané bitvy. Nic dalšího ale řečeno nebylo. Můžeme si tedy jenom domýšlet, zda půjde pouze o sbírku arén, ve kterých budeme moci pořádně expit a vylepšovat své schopnosti pro chystaný druhý díl nebo se skutečně bude jednat o ucelený příběh, v němž bitvy budou pouze kořením hratelnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama