valve-na-left-4-dead-nekasle-zatim
Novinka Valve na Left 4 Dead nekašle...zatím

Valve na Left 4 Dead nekašle...zatím

sleepless.

sleepless.

11. 6. 2009 09:15 3
Reklama

Více než 20 000 lidí už podepsalo petici proti příliš brzkému vydání Left 4 Dead 2 a počet signatářů dále roste. Valve to však neznepokojuje a ústy svého šéfa Gabea Newella se snaží uklidnit rozčílené hráče, kteří se bojí, že s vydáním dílu druhého ustane podpora dílu prvního.

„Z pohledu normálního zákazníka jsme si mysleli, že s ohledem na neuvěřitelnou popularitu Left 4 Dead, budou lidé z pokračování nadšení,“ projevil Newell nejdříve své překvapení nad reakcí hráčů. Okamžitě však vypálil s argumentem, který by rozohněný dav měl uklidnit: „Budeme pokračovat v tvorbě i vydávání updatů a nového obsahu pro Left 4 Dead, a pak také vydáme Left 4 Dead 2.“

Vyplývá z toho, že Valve bude pro Left 4 Dead zajišťovat podporu minimálně do vydání druhého dílu (listopad 2009) a zřejmě i poté, byť ne dlouho. Jaksi by vážně nedávalo smysl podporovat nezávisle na sobě dvě identické hry, které se liší pouze obsahem. Třeba však Valve vymyslí způsob, jak naštvané hráče L4D uklidnit, nebo se prostě počká, až celá věc vyšumí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama