tvurci-burnoutu-delaji-revolucni-need-for-speed
Novinka Tvůrci Burnoutu dělají revoluční Need for Speed

Tvůrci Burnoutu dělají revoluční Need for Speed

sleepless.

sleepless.

11. 6. 2009 09:50 1
Reklama

Šéf Valve John Riccitiello potvrdil v rozhovoru pro Kotaku, že vedle NfS: Shift vzniká v současné době ještě jedna Need for Speed hra. Neprozradil název, dokonce ani žádné konkrétní detaily o hře samé, jen na rovinu přiznal, že na ní pracují tvůrci Burnout Paradise z britského týmu Criterion.

Na základě této informace a s ohledem na fakt, že NfS: Shift má mít blíže k simulaci, by člověk předpokládal, že onen druhý NfS titul bude čistá arkáda právě ve stylu Burnout her. Neplánuje tedy EA víceméně sloučit série Burnout a NfS dohromady?

„Nemyslím si, že je možné jen tak spojit dohromady Burnout s Need for Speed, protože spousta lidí má ráda Burnout,“ odmítl ideu sloučení obou závodních sérií Riccitiello a pokračoval: „V této chvíli neplánujeme nic velkého v rámci Burnout série, protože tým odpovědný za tuto sérii pracuje na revolučním konceptu v rámci Need for Speed.“ Riccitiello pak svou myšlenku dokázal na trefném příkladu: „ Fakt si nejsem jistý, že by Paramount přistoupila ke sloučení Star Treku i Star Wars, kdyby jí obě tyto série patřily.“

Tvůrci z týmu Criterion se s Burnout Paradise opravdu vytáhli, takže jakýkoli jejich nový projekt lze očekávat s příjemně mrazivým napětím v zádech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama