konkretni-informace-o-last-fm-na-xboxu-360
Novinka Konkrétní informace o Last.fm na Xboxu 360

Konkrétní informace o Last.fm na Xboxu 360

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

8. 6. 2009 15:50 7
Reklama

Ačkoliv zpráva o příchodu komunitních služeb (Last.fm, Facebook, Twitter) rozhodně nezůstala nijak upozaděna v lavině novinek, která se na nás řítila v průběhu minulého týdne, nikdo pořádně nevěděl jak vlastně jednotlivé služby budou fungovat. U jedné už nyní máme jasno - Kotaku si totiž pořádně posvítilo na Last.fm a odhalilo několik velice zajímavých prvků. Jak už bylo řečeno, služba bude dostupná naprosto všem uživatelům Xbox Live, kteří mají Gold účet, majitelům základních Silver účtů zřejmě bude dostupná pouze betaverze, omezená přehráním několika písniček v rádiích a omezeným procházením nabídek.

Každopádně majitelé Goldu se jistojistě mohou těšit na procházení skrze jednotlivé umělce, skupiny a písničky, z nichž si budou moci dělat vlastní playlisty, které si následně nechají přehrávat na pozadí třeba ve hře. Ony playlisty si samozřejmě budete moci ukládat a dokonce sdílet s přáteli, takže si vytvoříte takové vlastní online rádio, na nějž se vaši kamarádi z Xbox Live budou moci připojit a poslouchat v jeden moment přesně to, co posloucháte doma vy u své televize. Nepřijdete ani o prohlížení biografií jednotlivých umělců/skupin a procházení fotografií, které jsou uloženy na serveru Last.fm.

To nejdůležitější - zda budeme moci stanice z Last.fm poslouchat i během hraní (což je se jeví velice pravděpodobně, stejně jako například integrace do takového rádia v GTA IV) a hlavně kdy bude Last.fm na X360 dostupná. Každopádně bychom se měli dočkat ještě letos a bez jakýchkoliv regionálních omezení, která známe třeba z Netflixu nebo Xbox Originals.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama