spielberg-propadl-natalu-chce-nas-rozplakat
Novinka Spielberg propadl Natalu, chce nás rozplakat

Spielberg propadl Natalu, chce nás rozplakat

sleepless.

sleepless.

2. 6. 2009 17:55 7
Reklama

Přestože tisková konference Microsoftu byla doslova přeplněna celebritami, které se přišly ukázat jen proto, že jim za to bylo slušně zaplaceno, tak se mezi nimi přeci jenom našlo pár výjimek, které přišly, protože na tom měli osobní zájem.

Jednou z těchto celebrit byl i režisér Steven Spielberg, který během konference vystoupil na pódium, aby řekl lidem, jak skvělá je nová technologie Natal. Neřekl to zjevně proto, že by musel, ale protože chtěl a zakrátko to dokázal během rozhovoru s BBC.

„Aktuálně dělám videohry s pomocí EA, právě teď jsem však nadšený z možnosti psát pro Natal,“ naznačil Spielberg, že se možná na veškerou svou práci s EA vybodne a emigruje ke spolupráci s Microsoftem. Přitom ještě před E3 tak krásně hovořil o Boom Blox Bash party pro Wii. To jsou změny.

Každopádně, Spielberg pokračoval: „Z tohohle (Natal) jsem opravdu v extázi, protože to tak nějak mění obsah toho, co bych býval psal minulý týden, jen kdybych to už nezahodil a nevrhl se do kompletně nového světa, nepostavil se na další začátek,“ opěvuje Spielberg natal.

Proč ale zrovna Natal. Co se na tom Spielbergovi tak líbí? Podle něj to boří poslední bariéry, které stály mezi lidmi, kteří se videoher báli kvůli ovladači. Natal žádný nepotřebuje.

„Tohle se pokusí konvertovat (k hraní) všechny ty, kteří se až do teďka báli této technologie, báli se toho, co jednotlivé knoflíky na ovladači dělají. (Natal) nabídne lidem, kteří normálně nehrají, přístup do kompletně nového světa, o němž my víme, že je zábavný, ale oni ho ještě neobjevili.“

A jako umělec Spielberg neopomenul ve spojení s bouráním bariér zmínit, že hry ještě stále hráče nedokáží rozplakat, protože se při hraní až příliš soustředí na mačkání tlačítek, nebo máchání wiimotem. Natal tohle všechno údajně změní. No, nechme pana režiséra přitom a doufejme, že to bude právě on, kdo Natalu přinese zajímavý obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama