mgs-rising-ma-k-x360-exkluzivite-daleko
Novinka MGS: Rising má k X360 exkluzivitě daleko

MGS: Rising má k X360 exkluzivitě daleko

sleepless.

sleepless.

2. 6. 2009 09:16
Reklama

Od momentu, kdy byl během E3 tiskovky Microsoftu oznámen Metal Gear Solid: Rising, se obyvatelstvo internetu pře o to, jestli je to zcela exkluzivní hra pro X360, časově exkluzivní hra pro X360, anebo to vůbec není exkluzivní hra, ale je multiplatformová. V tiskové zprávě z MS konference se o exkluzivitě nic neříkalo. Tiskovka říkala, že je hra ve vývoji pro X360, aniž by použila slova typu „pouze“, „jenom“ a tak podobně. Nebylo by to poprvé, co MS prezentuje multiplatformovou hru tak, že se zprvu jeví jako X360 only.

Každopádně, sama spol. Konami odmítla statut hry pro novináře jakkoli komentovat, a přestože se v průběhu noci objevily na novinářské sajtě Games Press záznamy pro PC, X360 a PS3 verze MGS: Rising, tak nyní už tam je zase uvedena pouze X360 verze (teď jsme se tam dívali).

Odpověď na otázku, která je pro spoustu hráčů palčivá, určitě přijde ještě během E3. Stačí počkat. Z našeho pohledu je však poměrně jasné, že MGS: Rising není X360 only/exkluzivní hra, rozhodně ne napořád. Kdyby byla exkluzivní, neměla by Konami problém to potvrdit bez vytáček a MS rovněž. Buď půjde o exkluzivitu časovou, nebo si MS prostě jen s Konami dohodla (za nějaký bakšiš), že hra bude představena na MS konferenci a většina hráčů si ji tedy primárně spojí s X360, ale později bude dodatečně potvrzeno, že je multiplatformová.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama