mass-effect-2-uz-v-lednu-2010
Novinka Mass Effect 2 už v lednu 2010?

Mass Effect 2 už v lednu 2010?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1. 6. 2009 11:23 1
Reklama

Update: Reklama na Eurogameru, která obsahovala informaci o lednovém vydání hry, byla dle vyjádření EA pracovní verzí. Nyní už je nahozena verze oficiální, kde je jako termín vydání uváděn starý známý „začátek roku 2010" a novinka o lednovém vydání z Eurogameru podezřele zmizela. Tisková konference EA na E3 začne dnes v 23:00 našeho času, tehdy se asi dozvíme, jak to s tím termínem vydání vlastně je.

Původní zpráva: Internetové reklamy hlásí príjemnou zprávu – druhý díl sci-fi RPG Mass Effect vyjde v lednu 2010. To je prozatím nejpřesnější datum, které sužuje dříve oznámené okno “na začátku 2010“, jež bylo ohlášeno spolu s titulem. EA však zatím situaci nekomentovalo.

Studio BioWare nám slíbilo ukázat spousty novinek a informací o Mass Effectu 2 na výstavě E3, včetně nového tranzitního systému, prozkoumávání neprobádaných planet, nové hratelné postavy a fakt, že Shepard vlastně není mrtvý (jak hlásil první teaser). Datum vydání je však prozatím nepotvrzeno, proto berte zprávu s nadhledem. Mass Effect 2 nás obšťastní na PC a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama