kupujte-si-hry-online-primo-do-sveho-xboxu
Novinka Kupujte si hry online přímo do svého Xboxu

Kupujte si hry online přímo do svého Xboxu

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

1. 6. 2009 20:41 1
Reklama

 Ne všechno stihl Microsoft ve své nabušené tiskové konferenci odprezenovat. Některé věci musel říct novinářům pěkněv soukromí, na privátním obědě pro zvané, kam měli přístup pouze skutečné elity branže. A jednou z takových věcí, které se na onom obědě probíraly, bylo uvedení nové služby na Xbox Live, díky níž si budete moci stahovat hry přímo na harddisk. Základní line-up her, které budou dostupné rovnou při spuštění bude hodně slušný - Mass Effect, Assassin's Creed, Oblivion, Call of Duty 2, Colin McRae DiRT, Crackdown a BioShock by měly být nejzářivějšími hity.

Hry si budete moci kupovat rovnou skrze transakci kreditní kartou, anebo (což je zajímavé pro lidi v České republice) skrze oblíbené MS body. Zatím není jasné, jestli se hry budou prostřednictvím této služby distribuovat se stejnou rychlostí, jako se dostanou na pulty obchodů, ale vzhledem k tomu, jaké s touto službou má Microsoft plány je pravděpodobné, že si brzy zajistí takové podmínky, aby se hry objevovaly nejdřív na Xbox Live a až potom v obchodech.

K tomu se pojí i další novinka, kterou se novináři dozvěděli na privátním obědě. Hry na Xbox Live Arcade se nyní budou objevovat každý týden a uživatelé je budou moci hodnotit hvězdičkami, takže se snadno dozvíte co si zahrát a co nechat ležet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama