prima-dlc-pro-gta-balada-o-teplem-tonikovi
Novinka Príma DLC pro GTA - balada o teplém Toníkovi

Príma DLC pro GTA - balada o teplém Toníkovi

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

27. 5. 2009 08:50 1
Reklama

Vzpomínáte si na českou adventuru 6 ženíchů a 1 navíc, přímé pokračování dávného hitu 7 dní a 7 nocí? Jestli ano, tak si automaticky musíte vzpomenout na tu nejsuprovější postavu, kterou nebyl ani náhodou Venca Záhyb, ale Sladký Toník, který čepoval teplé pivo a měl moc hezký kumbáleček ve své teplé hospůdce. Možná, že i tato hřejivá existence byla předobrazem pro dnes oficiálně oznámený druhý stahovatelný datadisk pro čtvrtý díl série Grand Theft Auto, jenž ponese název The Ballad of Gay Tony. Jak se předpokládalo, vyjde (zatím) pouze na Xbox Live letos na podzim a bude stát obvyklých dvacet dolarů, tedy 1600 MS bodů.

Zajímavou zprávou však je, že spolu s vydáním "teplého Toníka" skrz Internet vyjde i speciální disková verze obou datadisků, tedy jak The Ballad of Gay Tony, tak The Lost and Damned, které se budou nacházet na jednom DVD s názvem The Episodes from Liberty City, nebudou stát tolik, co klasická plná hra (40 dolarů) a co je možná nejdůležitější, ke svému spuštění nebudou potřebovat původní GTA IV. "Liberty City je doposud nejkomplexnější herní svět, jaký jsme kdy vytvořili. A epizodický systém nám dovoluje do něj přidávat rozličné příběhy a vylepšovat tak dojem z něj zcela novým způsobem", prozradil Sam Houser, zakladatel Rockstar Games. "Opět jsme se překonali a vytvořili jsme něco zároveň epického i inovativního."

V této epizodě se budeme zaměřovat, na rozdíl od té předchozí, kdy byl hlavní důraz kladen na život motorkáře, na život vyšší společnosti, což nám dává spoustu nových možností jak celý svět využít." Hlavní postavou balady o teplém Toníkovi bude Luis Lopez, občasný vrah a zaměstnanec na plný úvazek u legendárního impresária nočního klubu, Tonyho Prince, známého jako Gay Tony. Jak už to tak bývá, jeho osobním cílem bude odhalit kdo je on sám, kdo jsou jeho přátelé a i nepřátelé a kdo je vlastně kdo ve světě, kdy každý má svou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama