mass-effect-2-se-opet-odhaluje
Novinka Mass Effect 2 se opět odhaluje

Mass Effect 2 se opět odhaluje

Michal Maliarov

Michal Maliarov

26. 5. 2009 10:41 34
Reklama

BioWare přizvedlo poklici a vypustilo do světa další várku detailů o postavách, příběhu, zbraních i lokacích v chystaném druhém dílu sci-fi ságy Mass Effect.

- Opět se vžijete do role Sheparda, alespoň tedy na určitou dobu. Shepard také bude mnohem silnější, drsnější a temnější, než jeho “brácha“ z jedničky. Do vaší party se postupem času přidá nová postava jménem Thane, což je šarmantní zabiják, který si jde příběhem se svým vlastním cílem. Vrátí se nám spousta postav z původní hry včetně Jokera (ozvučeného hercem Sethem Greenem) a poznáme i mnoho nových, mezi které se řadí např. Krogan jménem Grunt a moudrý vědec ze Salarianu. Třešničkou na dortu je pak zbrusu nová rasa Drell.
- Celé prozkoumávání a lokace mají být mnohem bohatší. Představena byla např. anti-Citadela, kde se sejde největší verbež vesmíru, mateřská loď Cerberus (hodně důležitý název v příběhu) vás zaručeně zabaví a prozkoumáte i domovskou planetu Asari zvanou Illium (hodně podobný Coruscantu ze SW).
- Dočkáme se hafa nových zbraní včetně molekulární pušky či zbraně co zamoří radiací celý pokoj. Navrátí se nám i veteráni inventáře, který bude mimochodem úplně překopaný, aby více sedl nátuře hry. Také ovládání vozidel bude mít novou strukturu a bude více pohodlnější.
- Pro ty z vás, kteří věrně sledují hodnou či zlou stranu budou připraveny dva různé konce, celá koncovka navíc má být mnohem epičtější a napínavější, než tomu bylo v jedničce. Hra se dočká i mnoha malých příjemných změn i vylepšení jako dotažená a vylepšená grafika (žádné doskakování textur), vylepšené interaktivní cesty výtahem a mnohé další.

Prozatím to vypadá na slušně našlápnuté pokračování, nejvíce informací se nám ale dostane příští týden, kdy konečně odstartuje výstava E3 v Los Angeles. Mass Effect 2 má vyjít na začátku příštího roku pro PC a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama