termin-vydani-nove-lokace-pro-burnout-paradise
Novinka Termín vydání nové lokace pro Burnout Paradise

Termín vydání nové lokace pro Burnout Paradise

sleepless.

sleepless.

22. 5. 2009 17:12
Reklama

Už kdysi dávno v pravěku představená nová lokace Big Surf Island pro závodní arkádu Burnout Paradise má konečně konkrétní termín vydání. Za prozatím blíže neurčenou cenu bude obsahový update k dispozici na PSN, XBL a PC Storu k dispozici od 11. června, toho roku samozřejmě.

O tom, co konkrétně vás po zakoupení Big Surf Island updatu čeká, jsme psali několikrát už dříve. Celý ostrůvek je navržen tak, aby nabídl odlišnou hratelnost, než zbytek města ze základní hry. Bude zde spousta velkých skoků a  jiných příležitostí k vykonávání vskutku výškové akrobacie. Součástí updatu bude i moc pěkná bugina Carson Dust Storm, navržená přímo na míru nových překážkám a dále budete moci absolvováním nových úkolů vyhrát ještě 8 jiných nových vozů.

Další info najdete ve starších novinkách, ale s novou lokací se zcela určitě nejlépe seznámíte prostřednictvím tohoto videa, které v mnoha ohledech připomíná populární Trackmanii. A určitě nejsme daleko od pravdy s domněnkou, že jedním z inspiračních zdrojů pro novou hratelnost, kterou Big Surf Island přináší, byla právě Trackmania série od Nadea.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama