budoucnost-ninja-gaiden-serie-je-znovu-ruzova
Novinka Budoucnost Ninja Gaiden série je znovu růžová

Budoucnost Ninja Gaiden série je znovu růžová

sleepless.

sleepless.

18. 5. 2009 11:21 3
Reklama

Bez čtyř dní je tomu přesně rok, co Tomonobu Itagaki prohlásil, že Ninja Gaidne II pro Xbox 360 bude poslední NG hra a další už nebudou.

„Osobně si myslím, že jsme v rámci této série byli schopni stvořit definitivní 3D hru, takže nemám v plánu dělat v této sérii jakékoli další tituly. Doufám, že fandové tuto hru (NGII) přijmou jako labutí píseň této značky (Ninja Gaiden),“ prozradil Itagaki před rokem Kotaku.

V mezičase se toho však hodně změnilo. Itagaki odešel z Tecma doprovázen skandalózním soudním řízením, které nakonec dopadlo v jeho prospěch. Team Ninja má nového šéfa a v přípravě je Ninja Gaiden Sigma 2 s novým obsahem a dalšími vylepšováky oproti X360 originálu.

Nejenom na konto NGS2 se zmíněný nový boss Team Ninja Yosuke Hayashi bavil s Kikizo Games. Nijak se nebránil věšteckému pohledu do budoucnosti série a dal jasně najevo, že to vidí růžově.

„Budeme dále pracovat na budoucnosti série. To, v co hráči doufají, bude další díl – budoucnost parádní série. Podle nás jsme v pozici, kdy můžeme vyslyšet volání (po dalších dílech), které už je zřetelně slyšitelné,“ řekl trošku krkolomně Hayashi a hned poté naznačil, že další Ninja Gaiden hra bude multiplatformová od začátku, pokud taková hra někdy bude. Naproti tomu však potvrdil, že žádné z novinek v NGS2 pro PS3 nemají majitelé NGII na X360 do budoucna očekávat, ani v podobě speciální edice, a už vůbec ne jako DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama