insider-odhaluje-cely-line-up-microsoftu-na-e3
Novinka Insider odhaluje celý line-up Microsoftu na E3?

Insider odhaluje celý line-up Microsoftu na E3?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

15. 5. 2009 15:45 63
Reklama

Víte proč už kdysi známá Surfer Girl nebloguje zákulisní zprávy z herní scény? Protože ji v moři překvapil žralok a ona se praštila o hlavu surfařským prknem. Haha. Ale místo ní tu máme jiného insidera, který si nechává říkat Game Fork a twitteruje. Twitteruje moc. A twitteruje hlavně o tom, co bude Microsoft ukazovat na letošní E3. "Microsoft se svým line-upem totálně ovládne E3." Skoro to až působí, jako by se jednalo o virální marketing. Ale na to jsou jeho "odhady" až příliš konkrétní, takže něco pravdy na nich být může. Pojďme si projít to nejzajímavější, co Game Fork za poslední dva týdny naptáčkoval nazpěváčkoval.

  • 1. Bude ohlášena kamera, reagující na pohyb, o níž už jsme slyšeli v minulosti. Její jméno zní Xbox Fluid.

  • 2. Bude ohlášen supertajný projekt Konami, který bude exkluzivně na Xbox 360.

  • 3. Bude detailně představen druhý stahovatelný obsah pro Grand Theft Auto IV, nazvaný "Blood and a Four Leaf Clover."

  • 4. Bude odhalen nový projekt Petera Molyeuxe, nazývaný krycím jménem Richter.

  • 5. Konečně bude oficiálně představena třetí Forza Motorsport, o níž se spekuluje pomalu půl roku a její hratelná verze bude přístupná návštěvníkům přímo na E3.

  • 6. Konečně se dozvíme něco detailního o hrách APB (což Game Fork označuje jako hru lepší GTA IV) a hlavně Alan Wake, kterého Game Fork přirovnává k dílům Stephena Kinga, nejvíce The Shining.

  • 7. Splinter Cell: Conviction bude předveden v plné parádě a ohlášen na konec letošního roku.

  • 8. Budou předvedeny hry Lost Planet 2, Assassin's Creed 2, BioShock 2 a Halo 3: ODST, která byla loni na poslední chvíli stáhnuta z line-upu.

  • 9. Stejně jako minulý rok, i letos chystá Microsoft na závěr své "keynote" jedno obrovské překvapení. Tím má být čtvrtý díl série Metal Gear Solid ve verzi pro Xbox 360.

Microsoft tyto spekulace zatím nepotvrdil, ani nevyvrátil. Pouze kontroval s tím, že "drby a spekulace komentovat nebude." Už jen dvacet dní a přesvědčíme se na vlastní oči, jestli se něco z tohoto seznamu potvrdí. Hlavně u posledního bodu se asi strhne v diskusi pod novinkou pěkná mela ;)

Update: Microsoft už se vyjádřil a podle očekávání všech těchto devět domněnek, drbů a spekulací smetl ze stolu s tím, že se ani náhodou nepřibližují tomu, co Microsoft na E3 skutečně předvede. "Je úsměvné, jak se někteří snaží předpovědět co jim vlastně na E3 ukážeme. Každopádně se přesvědčíte až prvního června v půl jedenácté dopoledne (v půl osmé večer našeho času)," prozradil Aaron Greenberg serveru Eurogamer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama