eidos-kane-lynch-2-i-dalsi-hitman-ve-vyvoji
Novinka Eidos: Kane & Lynch 2 i další Hitman ve vývoji

Eidos: Kane & Lynch 2 i další Hitman ve vývoji

sleepless.

sleepless.

11. 5. 2009 12:20 1
Reklama

Ať už se za názvem pracovní pozice "Life President of Eidos" skrývá cokoli, nic to nemění na faktu, že Ian Livingstone stál, stojí a nějakou dobu také bude stát na absolutní špičce korporátní struktury Eidosu, nedávno zakoupeného japonskou společností Sqaure Enix. A jako megašéf toho Livingstone samozřejmě hodně ví a může hodně prozradit, aniž by z toho měl problémy, na rozdíl od jeho podřízených.

V rozhovoru pro indický web gamingindians.com tak Livingstone bez jakýchkoli vytáček potvrdil, že vývojáři z IO Interactive pracují na další Hitman hře a nijak se netajil tím, že makají také na Kane and Lynch 2.
„Cílovým termínem pro vydání je září, ale jak určitě chápete, takové projekty se často opozdí, protože produkční dobu je s ohledem na množství práce těžké přesně odhadnou,“ jasně dal Livingstone najevo, že Kane and Lynch 2 představí Eidos už na E3 a bude chtít hru vydat možná ještě letos.

Kane and Lynch značka se samozřejmě chystá vstoupit i na filmové plátno s tím, že Livingstone poněkud zdráhavě připustil Bruce Willise v jedné z hlavních rolí.

Bát se přitom o svůj idol nemusí ani fandové Lary Croft. Navzdory prvotním informacím Livingstone přiznal, že poslední díl – Tomb Raider: Underworld – nakonec očekávání Eidosu ohledně prodejů naplnil, i když to bylo zjevně takříkajíc o prsa. Zároveň Livingstone vyjádřil Tomb Raider značce podporu a za temný bod historie celé TR označil nechvalně proslulý díl Angel of Darkness.

„Další Tomb Raider podle mě spoustu lidí překvapí a celou sérii zase pořádně nakopne. V další Tomb Raider hře zkoušíme opravu úžasné věci, které vás přimějí si říct ‘Ty jo Laro, já tě vážně žeru’,“ trošku se rozohnil Livingstone a málem potvrdil, že Eidos Montreal pracuje na dalším Thiefovi.

Nakonec se však udržel a tohle tajemství, které však už dávno není tajemstvím, neprozradil, jen naznačil jeho podstatu. Na otázku, jestli Eidos plánuje vydat do budoucna další Thief hru totiž Livingstone odvětil: „No, nechali jsme si udělat průzkum zájmu o všechny naše série a vyšlo nám, že z nich byl nejžádanější Thief. Takže si z toho můžete odvodit svůj vlastní závěr, já vám ho jen nemohu potvrdit.“ Lépe už to ani naznačit nešlo…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama