exkluzivni-prvni-dojmy-z-mafia-ii-na-hrej-uz-v-pondeli
Novinka Exkluzivní první dojmy z Mafia II na Hrej už v pondělí

Exkluzivní první dojmy z Mafia II na Hrej už v pondělí

sleepless.

sleepless.

17. 4. 2009 14:50 31
Reklama

Kdo sleduje náš redakční Twitter, tak je v obraze a ví, že jsme se nedávno zúčastnili prezentace očekávané české hry Mafia II v brněnských kancelářích 2k Czech (Illusion Softworks). Tehdy jsme nic víc prozradit nemohli, ale chvíle, kdy si lidově řečeno pustíme ústa na špacír už je blízko, klepe na dveře!

Informační embargo vyprší už v pondělí 20. dubna, kdy vám tady na Hrej nabídneme nejenom hutné první dojmy z toho, co jsme v Brně viděli, ale též nové materiály a videointerview s vývojáři. A přestože to slovo nepoužíváme rádi, musíme výše zmíněné materiály označit za exkluzivní, alespoň co se týče českých herních serverů. Nikdo jiný z online medií krom Hrej.cz se totiž akce nezúčastnil a pokud o hře informuje, je to z druhé ruky.

Samozřejmě nejsme slepí a víme, že si GameSpot vyjednal posunutí embarga, takže kdo umí anglicky, může se o Mafii II leccos dozvědět už nyní. Popřípadě je k dispozici ještě nedopatřením uniklé video, které kombinuje ukázky ze hry a rozhovor s producentem. I přesto vás však na naše pondělní setkání s Mafií zveme s důvěrou, že vám nabídneme informace (alespoň některé), které jinde nemají, či mít nebudou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama