demo-pc-verze-ocenene-plosinovky-braid
Novinka Demo PC verze oceněné plošinovky Braid

Demo PC verze oceněné plošinovky Braid

sleepless.

sleepless.

10. 4. 2009 10:57 30
Reklama

V úvodníku aktuálního čísla LEVELu (vychází dnes!) píše Martin Bach o teorii zvané „agenda setting“, podle níž jsou to právě média, která výběrem pokrývaných témat rozhodují za konzumenty o tom, co je důležité, a co ne. Může se tedy snadno stát, že mnohem lepší hra zapadne na úkor horší jenom proto, že se média té lepší nevěnovala stejně intenzivně, jako té druhé.

A kdybyste to přesto pořád nechápali, tak vám ukázkový příklad takové podvratné názorotvorné činnosti předvádíme právě teď v praxi tím, že vás "nutíme" ke stažení dema PC verze unikátní plošinovky Braid. O této hře jsem na Hrej.cz hovořili mnohokrát, zejména v době, kdy vyšla na Xbox Live Arcade (recenze). A teď si můžeme klidně zopakovat, že nad ostatní hry všech žánrů vyniká tím, jak netradičně a dokonale zpracovává koncept scénáře a ještě lépe si poradila s hratelností. Ta stojí na možnosti libovolně převíjet čas zpět, kterou tvůrce Jonathan Blow perfektně zakomponoval nejenom do řešení situací akčních, ale i do důmyslných hlavolamů.

O kvalitách hry svědčí i fakt, že si z našich cen Invaze 2008 odnesla hned několik ocenění, krom jiného za nejlepší herní design a za nejlepší hru ke stažení. Už jen na toto konto byste si ji mohli minimálně vyzkoušet skrze tohle demo, které zároveň funguje jako trial verze, z níž se po zakoupení licence stane mávnutím kouzelného ukazatele myši verze plná. Více se o PC verzi Braid dozvíte na homepage. Jinak je/bude hra ode dneška v prodeji přes různé digitální distribuční kanály, jak se dozvíte opět na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama