mass-effect-2-v-obrazech-detaily
Novinka Mass Effect 2 v obrazech + detaily

Mass Effect 2 v obrazech + detaily

Michal Maliarov

Michal Maliarov

30. 3. 2009 13:05 22
Reklama

BioWare včera předvedl na výstavě GDC něco více z veleočekávaného pokračování sci-fi RPG Mass Effect. Především se jedná o dva videa (dvě části spojené do jednoho videa), první z nichž zachycuje nový HUD, vylepšený systém krytí a vůbec celkovou hratelnost. Naopak druhé video je celá animace zachycující váš tým na briefingu se sličnou Asari po cestě do penthausu okupovaného vojáky.

Videa jsou sice nahrána na ruční kameru a postrádají kvalitu, obrázek o hře si však uděláte. Ani jedno z nich nezachycuje velitele Sheparda, který byl hlavní “vývojářskou“ postavou prvního dílu. Dle všech dostupných informací a především debutového teaseru byl však zabit v akci.

V rozhovoru na GTTV se pak Casey Hudson zmiňuje o dalších detailech příběhu. „Vše se točí kolem Reaperů, co se stalo s nimi, co se stalo s lidskou rasou,“ řekl Hudson. „Romance budou taktéž inovovány a budou mnohem sofistikovanější, než v jedničce. Potkáte mnohem více lidí, které budete moci přizvat do týmu, takže možnosti ve druhém dílu jsou opravdu široké.“ Hudson se zmínil i o vesmírných bitvách, které by někdy během trilogie chtěli do hry dosadit. Druhý díl je ale dle všeho obsahovt nebude.

Mass Effect 2 se chystá do obchodů hned na začátku příštího roku, prozatím jen na PC a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama