ninja-gaiden-2-na-ps3-s-online-kooperaci
Novinka Ninja Gaiden 2 na PS3 s online kooperací

Ninja Gaiden 2 na PS3 s online kooperací

sleepless.

sleepless.

25. 3. 2009 11:15 2
Reklama

Utajit až do GDC se společnosti Tecmo představení Ninja Gaiden Sigma 2 sice nepodařilo, několik informačních drobků, které nebyly dopředu vyzrazeny, však přeci jenom zbylo. Producent hry Yosuke Hayashi během GDC prozradil, že PS3 verze Ninja Gaiden 2 nabídne podporu online kooperace přes PSN. Zatím není zcela jasné, jestli bude možné hrát ve dvou příběhovou kampaň, nebo bude kooperace zpřístupněna ve speciálních nepříběhových misích. Informace z různých zdrojů se v tomto rozchází.

Nicméně je potvrzeno, že pro kooperaci budou na výběr tři postavy – Ryu, Ayane a Momoji. Tyto postavy budou přístupné v blíže neurčené podobě pro singleplayers tím, že hlavní postavou je stále Ryu. Ayane je ženská s párem krátkých mečů, kterou dobře znají fandové bojovkové série Dead or Alive. No a Momiji je postava z Ninja Gaiden: Dragon Sword pro DS, která drtí soupeře akrobatickými manévry a dlouhým mečem.

Ninja Gaiden Sigma 2 nabídne oproti původní X360 verzi upravenou grafiku, která bude dle slov vývojářů částečně očištěna od přemíry krve. Singleplayerová kampaň bude hratelná na dvě obtížnosti a na místě bude i systém zdraví z původní X360 verze. Bojovat se bude ve stejných lokacích jako v originále, přibudou však zbraně a nová kouzla. Hra vyjde na podzim a už nyní je jasné, že Team Ninja hodlá právě přes tento titul dokázat, že umí vytvořit pořádnou hry i bez přítomnosti Itagakiho, který si fidlátka v Tecmu sbalil minulý rok a od té doby po něm není ani vidu ani slechu. Buď něco v tajnosti kutí, nebo se uchlastal k smrti.

Krom první várky screenshotů můžete stahovat i první trailer, který netradičně nabízí více než tři a půl minutovou montáž CG animaček a záběrů ze hry, na nichž se v boji prezentuje Ryu i Ayane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama