mario-a-sonic-na-zimni-olympiadu-pojedou
Novinka Mario a Sonic na zimní olympiádu pojedou

Mario a Sonic na zimní olympiádu pojedou

sleepless.

sleepless.

11. 2. 2009 10:35
Reklama

Španělský Nintendo magazín nedávno naznačoval cosi o možnosti, že se Mario a Sonic opět setkají na olympijských hrách, tentokrát však zimních. A přestože žádnou takovou hru Sega prozatím oficiálně neoznámila, existence sportovní kompilace Mario and Sonic s tématikou zimní olympiády je nezvratitelně potvrzena.

Postaral se o to šéf licenčních záležitostí zimní olympiády v kanadském Vancouveru Dennis Kim, když v článku pro The Province řekl, že tituly Mario & Sonic at the Olympic Games a Beijing 2008 měly obrovský komerční úspěch a právě ten se organizátoři her Vancouver 2010 pokusí ve spolupráci se spol. Sega zopakovat v příštím roce znovu.

Model zůstane evidentně stejný. Sega vypustí u příležitosti konání zmíněné sportovní události dvě hry. V jedné budou účinkovat Mario, Sonic a další známé postavičky ve sbírce zatím neupřesněných sportovních klání. Druhá hra bude po vzoru Beijing 2008 zpracovávat olympijskou licenci realističtějším způsobem, ať už hovoříme o vyobrazení sportovců, disciplín nebo prostředí. Snad ovšem Vancouver 2010 hra dopadne lépe, než ubohý Beijing 2008. To samé lze koneckonců říci o Mario and Sonic hře, která svými kvalitami rovněž nijak zvlášť nezářila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama