rockstar-nepopira-fandovske-teorie-o-gta-iv-dlc
Novinka Rockstar nepopírá fandovské teorie o GTA IV DLC

Rockstar nepopírá fandovské teorie o GTA IV DLC

sleepless.

sleepless.

9. 2. 2009 13:36 1
Reklama

Jeronimo Barrera z Rockstaru nepotvrdil, ale ani přímo nevyvrátil možnost, že druhý plánovaný obsahový update pro Xbox 360 verzi Grand Theft Auto IV bude vyprávět o příhodách dominikánského drogového dealera Luise Fernanda Lopeze.

S touto spekulací přišli všímaví fandové, kteří svou teorii postavili na údajném náznaku z GTA IV. Po dokončení mise Museum Piece je hráč odměněn smysl zdánlivě nedávajícím achievementem Impossible Trinity. Fandové nachází smysl v tom, že právě v této misi se na chvilku setkávají  Niko Bellic, Johnny Klebitz a Luis F. Lopez. Niko byl hrdina původní hry, Johny je hrdina DLC Lost and Damned a Luis tedy musí být hrdina 2 DLC balíčku, odvozují hráči.

Tuto teorii přehodil Barrerovi moderátor GameTrailers TV Geoff Keighley, a jak se můžete sami podívat, Barrera se jen usmál, neřekl ani ano, neřekl však ani ne a prohlásil: „Jsou v tom určité zajímavé body ke spojení, to je vše, co můžu říct.“

A teď babo raď, jestli chtěl naznačit, že mají hráči úplnou, či částečnou pravdu, nebo chtěl všechny jenom zmást, nebo je chtěl přivést do stavu zmatení. Tak jako tak dosáhl Barrera svého cíle, bude se o tom mluvit, jak dokazuje tato novinka. A proč také ne, když je pro spoustu hráčů GTA IV jednou z nejlepších her minulého roku. Věčná škoda, že je DLC X360 exkluzivní, i když bychom nedali ruku do ohně za to, že pouze dočasně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama