dalsi-patch-pro-pc-verzi-mass-effect-na-ceste
Novinka Další patch pro PC verzi Mass Effect na cestě

Další patch pro PC verzi Mass Effect na cestě

sleepless.

sleepless.

2. 2. 2009 10:39 4
Reklama

Pokud vás v PC verzi Mass Effectu trápí nějaký neduh a toužíte po jeho odstranění, tak se možná brzy dočkáte. Jak totiž na oficiálním fóru informoval Chris Priestly, chystají vývojáři z BioWare ve spolupráci s týmem Demiurge (odpovědný za PC port) patch pro všechny aktuálně nabízené PC verze Mass Effect (Steam, krabicová verze, Direct2Drive, další digitální verze).

„Jakmile budeme mít více informací o obsahu patche nebo kdy bude k dispozici, dáme vám vědět,“ na rovinu přiznal Priestly, že o opravách, které patch přinese, lze zatím jenom spekulovat. Zřejmě to však nebude nic světoborného. Ono by stačilo zrychlit ještě o fous ty zatracené výtahy. Nebo máte jiné návrhy na zlepšení?

Rozhodně by se také neztratil nový obsah. Jasně, vývojáři urputně pracují na ME2, ale mohli by to čekání hráčům zpříjemnit. Navíc by si mohli napravit pověst po Bring Down the Sky, což v oblasti stahovatelného obsahu rozhodně nebyl ten nejlepší pokus, jaký jsme kdy viděli. O patchi pro konzolové verze ME se na oficiálním fóru nic nepraví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama