lionhead-opet-potira-zvesti-o-pc-verzi-fable-ii
Novinka Lionhead opět potírá zvěsti o PC verzi Fable II

Lionhead opět potírá zvěsti o PC verzi Fable II

sleepless.

sleepless.

26. 1. 2009 17:53 13
Reklama

Na blogu WhatIfGaming se v sobotu objevila informace o údajně brzkém oznámení PC verze akčního RPG Fable II, o které se spekuluje už od podzimu 2008. Zdrojem zprávy, která by spoustě majitelů PC určitě udělala radost, je prý přímo tým Lionhead, který blogu poskytl následující vyjádření.

„Fable II zaznamenal na Xbox 360 obrovský úspěch. Fable II pro PC bude pravděpodobně následovat. Zůstaňte naladěni pro další informace,“ praví se v bůhvíjakém dokumentu od Lionhead. Vlastně to skoro až vypadá, jakoby na sebe chtěl blog WhatIfGaming upozornit malou kachničkou. Nebo si někdo z chudáků redaktorů udělal dobrý den.

Samozřejmě nelze popřít možnost, že se Fable II na PC objeví, dokonce nelze s určitostí říci, že výše uvedené vyjádření je podvrh nebo vtípek. Pro tuto chvíli však Fable II pro PC oficiální neexistuje.

„Na PC verzi Fable II nepracujeme… Pokud se na tom něco změní, tak si můžete být jisti, že vám o tom dáme vědět na našem webu,“ uvedl na fóru týmu Lionhead jeden z vývojářů a pro tuto chvíli celou minikauzičku zase uzavřel. Otázka však zní, na jak dlouho?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama