konecne-restart-zavodu-v-dalsim-burnout-updatu
Novinka Konečně restart závodů v dalším Burnout updatu

Konečně restart závodů v dalším Burnout updatu

sleepless.

sleepless.

26. 1. 2009 16:35 7
Reklama

Vývojáři z týmu Criterion představili v detailech další zdarma šířený update pro závodní hru Burnout Paradise, který bude majitelům všech verzí hry k dispozici 6. února, tedy ve stejný den, kdy vychází jednak titul Burnout Paradise The Ultimate Box pro PC, PS3 a Xbox, ale také placený update Party mód pro dlouhodobé majitele PS3 a X360 verzí hry.

Detaily o obsahu poměrně buclatého updatu najdete na oficiální homepage, my si tu jen projedeme hlavní prvky. Tím je prvním je in-game browser (platí pouze pro PC a PS3 verze) s cílem prezentovat hráčům blíže nepředstavený prvek Criterion Games Network. Dále to bude (vše další už čeká majitele všech verzí hry) in-game obchod, přes který bude možné nakupovat a stahovat updaty nebo Criterion podcasty.

Update dále upraví modely řízení prvních několika vozidel na začátku hry, aby se nováčci a nezkušení hráči dostali rychleji k „lizu“ a stali se závislými na adrenalinové hratelnosti. Změny postihnou též zobrazování a browsení získanými vozítky na vrakovišti. Hráči budou moci jednotlivá vozidla jednodušším způsobem porovnávat, nebo si nově filtrovat, který druh vozidel chtějí vidět.

Menší změny postihnout počítadlo času v módu Stunt Run, které bude zbývající čas ukrajovat pomaleji, aby z toho nováčci nebyli tak nervózní. V Road Rage módu už přestane za každé rozmlácené vozidlo nad stanovený limit přibývat čas, aby tyto zkoušky odolnosti nebyly nekonečné a zároveň nabídly zkušeným hráčům prostor k tomu, aby své schopnosti předvedly v plném světle. Upraveny budou i požadavky k provedení otočky ve vzduchu tak, aby tento akrobatický manévr byli schopnosti provádět i méně zkušení hráči. Experti se však nemusí bát, protože za excelentní otočku ve vzduchu s použitím ručky na rampě budou nadále odměňováni jak se sluší a patří. No a co se hratelnosti týče, tak s ohledem na vlastnosti nových vozidel přidávaných skrze updaty upravili tvůrci obtížnost některých závodů a zkoušek, a mírně si pohráli s rychlostí vozidel.

Užitečné by mohlo být i nové barevné zvýraznění Burnout billboardů, žlutých cedulí označujících vedlejší cesty a velkých skoků, čili objektů, které je třeba ve hře ničit a zneužívat hlava nehlava. Všechny výše zmíněné objekty budou nejenom mnohem více svítit do prostoru, ale jejich barvy budou i mírně pulsovat, abyste opravdu neměli šanci je přehlédnout, což se v zápalu boje uvnitř velkého světa Paradise City stane velice lehce.

A úplně nakonec tu zbyla moc pěkná perla v podobě možnosti manuálně restartovat nevydařený závod. Hráči i recenzenti po této možnosti volali už od vydání PS3 a X360 verzí hry v lednu 2008, nyní se jí konečně dočkali. Kdykoli se vám nepovede závod, tak se už nemusíte vracet, klidně i několik minut reálného času, na jeho start, stačí prostě zvolit volbu restart a můžete vyrazit. Je vidět, že vývojáři z Criterion hráčům naslouchají a berou jejich přání v potaz. To je dobře, i když to mohlo přijít o trošku dříve. Více už tedy na homepage týmu Criterion.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama