microsoft-o-crackdown-2-diskutuje
Novinka Microsoft o Crackdown 2 "diskutuje"

Microsoft o Crackdown 2 "diskutuje"

sleepless.

sleepless.

22. 12. 2008 10:11
Reklama

Pěti až šesti bývalými zaměstnanci týmu Realtime Worlds založený skotský tým Ruffian Games prý Crackdown 2 pro Microsoft nevyvíjí. Ve svém vyjádření pro videogaming247spekulaci z minulého týdne popírá šéf Realtime Worlds Colin MacDonald. Zároveň dodává, že Microsoft zatím RTW nabídku na vývoj Crackdown 2 nepředložil, ale prý obě strany mezi sebou na tohle téma diskutují. V podobném duchu se přitom už nedávno vyjádřil šéf Microsoft Games Studios Phil Spencer.

Tvůrčí tým Ruffian Games byl – jak se zdá – do celé věci zatažen čistě shodou očividných okolností a vývoj Crackdown 2 mu byl novináři přisouzen zejména na konto Billy Thomsona a Gaze Liddona. První jmenovaný byl ještě v řadách RTW hlavním designérem Crackdownu, druhý pracoval pro firmu, která pro tu samou hru dodávala fyziku, grafiku a další materiály. Navzdory těmto zkušenostem je však Ruffian Games začínající studio, v jehož rukou by šéf RTW Dave Jones viděl vývoj Crackdown 2 velmi nerad. Doslova prohlásil, že by jej zdrtilo, kdyby se spol. Microsoft dohodla na vývoji Crackdown 2 s někým jiným než s RTW. Ale kdyby na něco podobného nakonec došlo, pak: „bych rád viděl, že to je jak se sluší a patří – aby hru vyvíjel zavedený a renomovaný vývojářský tým, který se může pochlubit řadou titulů nabízejících kvalitní herní zážitek, jaký by hráči Crackdownu (samozřejmě) očekávali,“ dodal Jones.

Celé to znamená, že si zas na pár týdnů můžeme od spekulování na konto Crackdown 2 odpočinout. Zároveň se však můžeme hřát přes svátky vědomím, že značka Crackdown není zas tak plně mrtvá, jak se delší dobu zdálo a jednoho dne se dvojky určitě dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama