vydavatelem-bruetal-legend-je-ea
Novinka Vydavatelem Brütal Legend je...EA

Vydavatelem Brütal Legend je...EA

sleepless.

sleepless.

12. 12. 2008 15:11
Reklama

Spojení Vivendi/Sierry a Activision nechalo na holičkách hned několik titulů (Ghostbusters, World in Conflict, 50 Cent a další) a týmů, ale většina z nich už se uchytila u jiných firem. Vlastně úplně poslední nezadanou hrou je/byla Brütal Legend od firmy Double Fine a Tima Schafera, které zásnubní prstýnek na prst navlékla firma Electronic Arts. Svého času se o možnosti, že EA hru vydá, vedla jistá diskuse na základě velmi nesmělých náznaků Davida DeMartiniho – šéfa programu EA Partners (stará se o záležitosti s hrami od third-party týmů). Na toto konto padlo i pár vtípků a dalších nejapných poznámek, protože s tím nikdo moc nepočítal. A výsledek vidíte sami.

Tim Schafer v rozhovoru pro Eurogamer řekl, že navzdory nejasné situaci ohledně vydavatele, probíhaly práce na hře celý rok bez jediného dne pauzy. Odmítl sice laborovat nad konkrétními detaily o hře, ale na premise se nic nezměnilo. Pořád to bude pořádná metalová a akčně adventurní jízda v bláznivém fantasy světě, kde se hlavní hrdina Eddie Riggs pokusí znovu nastolit vládu metalových bohů. Eddieho nadabuje známý herec a hudebník Jack Black a svůj hlas blíže neurčeným postavám propůjčí legendy rockové a metalové muziky Rob „fistule“ Halford z Judas Priest, Lemmy „chlast, holky a cigára“ Kilmister z Motorhead, ale i Ronnie „skřítek“ Dio z Rainbows, Black Sabbath a Dio.

K vydání hry by mělo na platformách PS3 a Xbox 360 vyjít příští rok na podzim a nejpozději počátkem příštího týdne by se mělo objevit první in-game video, které bude prezentováno během vyhlášení Spike 2008 Video Game Awards, společně s filmečky z Mafia II, God of War III a dalších her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama