ms-rozdava-pametovky-a-levne-hdd-kvuli-nxe
Novinka MS rozdává paměťovky a levné HDD kvůli NXE

MS rozdává paměťovky a levné HDD kvůli NXE

sleepless.

sleepless.

14. 10. 2008 10:04 2
Reklama

Nedávno anoncované řešení, kterak majitelům Xbox 360 Arcade s nedostatečně velkou paměťovou kartou umožnit stažení 128MB velkého nového dashboardu (New Xbox Experience) bylo odtajněno. Microsoft spouští tzv. Xbox 360 memory upgarade program, v jehož rámci si majitelé X360 Arcade mohou buď zdarma zajistit 512 MB paměťovou kartu, nebo si za cca 400 Kč pořídit repasovaný 20GB pevný disk. Má to však pár háčků, člověk musí splňovat následující podmínky.

Obecná nabídka

O 512 MB paměťovku zdarma a 20GB HDD za cca 400 Kč může požádat uživatel, který nemá žádnou nebo jen 64MB paměťovku a aktivně používá Xbox Live (stačí Silver účet).

O 20GB HDD za cca 400 Kč může požádat uživatel, který má 256 MB nebo 512 pamětovku a aktivně používá Xbox Live (stačí Silver účet).

O 20 GB HDD za cca 630 Kč a 3 měsíce Xbox Live zdarma (Gold účet) může požádat uživatel, který nemá žádnou pamětovku a už 12 měsíců se nepřipojil k Xbox Live.

Nabídka jen pro majitele X360 Arcade

O 20GB HDD za cca 400 Kč může požádat uživatel, který (bez ohledu na to, jestli má paměťovku, nebo nemá) aktivně používá Xbox Live (stačí Silver účet).

O 20GB HDD za cca 630 Kč a 3 měsíce Xbox Live zdarma (Gold účet) může požádat uživatel, který se (bez ohledu na to, jestli má paměťovku, nebo nemá) už 12 měsíců nepřipojil k Xbox Live.

Protože v ČR není služba Xbox Live oficiálně podporována, tak celý program pro tuzemského majitele X360 Arcade s menší než 256 MB paměťovkou nic neřeší. Podobným lidem nezbude – pokud si tedy hodlají NXE načerno užívat tak jako doposud celou Xbox Live službu – koupit za vlastní náklady buď už zmíněný pevný disk nebo 512 MB paměťovku. Nic vám ovšem nebrání si celou službu vyzkoušet. Kdo ví, třeba tentokrát Microsoft na hráče z oblastí, kde XBL nemá oficiální podporu, zapomněla a pomůže jim, i když na to vlastně nemají nárok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama