microsoft-zajisti-nxe-i-pro-x360-arcade-uzivatele
Novinka Microsoft zajistí NXE i pro X360 Arcade uživatele

Microsoft zajistí NXE i pro X360 Arcade uživatele

sleepless.

sleepless.

13. 10. 2008 09:26 4
Reklama

Na 19. Listopadu ohlášené vydání New Xbox Experience, jinak také zbrusu nové podoby Xbox 360 dashboardu, je jistě věc pěkná a užitečná, ale také dosti velká, myšleno ve smyslu datového objemu. Download bude vážit 128 MB, což sice není problém pro majitel Xboxu 360 s pevným diskem, ale pro majitele modelu Arcade ano. Minimálně pro ty, kteří nemají 256 MB paměťovku, ale jenom 64 MB paměťovku. Znamená to tedy, že na takové uživatele žádný nový Xbox zážitek nečeká, že budou dále připoutáni ke starému vzhledu nebo vůbec k žádnému? To naštěstí ne.

Major Nelson, známý to hlas všeho okolo Xbox 360, totiž pro blog Xbox 360 fanboy prohlásil: „New Xbox Experience vyžaduje 128 MB volného místa na disku. Pro optimální zážitek z nových prvků a pro možnost užívat si skvělé filmy, TV show a hry na Xbox Live je tedy doporučený pevný disk. A přestože pro většinu uživatelů nebude se stažením NXE problém, malé procento majitelů Xbox 360 nemá dostatek volného místa, aby si update stáhli. Microsoft proto přijde s řešením ohledně nedostatku volného místa, aby všem členům LIVE komunity zajistil stejný zážitek a nabídl jim možnost užívat si nové prvky. Zatím však nebudeme detaily tohoto řešení odhalovat. Určitě sledujte Xbox.com pro další informace“.

Microsoft tedy na Arcade uživatele s pidi paměťovkami nezapomene a nějakým způsobem jim NXE předhodí. Vážně jsme tedy zvědaví, jaké to bude řešení. Paměťovky zdarma? Webová verze NXE? Vážně nás nic moc nenapadá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama