plna-verze-burnout-paradise-na-psn-uz-ve-ctvrtek
Novinka Plná verze Burnout Paradise na PSN už ve čtvrtek

Plná verze Burnout Paradise na PSN už ve čtvrtek

sleepless.

sleepless.

23. 9. 2008 09:40 5
Reklama

V polovině srpna anoncované vydání kompletně digitální podoby závodní šílenosti Burnout Paradise přes PSN bude realizováno už tento čtvrtek 25. září, týden poté co se majitelé hry dočkali zcela zadarmo obřího updatu, který do hry přidal motorky a soutěže šité těmto jednostopým motorovým vozidlům na míru. Cena hry zatím zveřejněna nebyla, doufáme však vroucně, že to bude okolo šesti stovek, což je cena, za kterou se nový PS3 Burnout Paradise dá bez problémů v zahraničí sehnat. Digitální verze BP bude stát 30 babek (thx Ratchet), což je něco málo přes 500 stovek, které se dají v dnešní době utratit mnohem hůře.

PSN verze Burnout Paradise bude identická s obsahem verze diskové, což znamená, že všechny pro hru doposud vydané updaty (a že jich bylo panečku dost) si budete muset natahat až po stažení hry samotné, což určitě nebude na deset minut času ani s pořádnou lajnou. Hra samotná se určitě přes 10GB vyšplhá, čili pro zájemce nastal nejvyšší čas, aby začali s čistkou disku, pokud mají pocit, že tolik místa na něm není.

A ještě jedna dobrá zpráva. Na konci novinky o PSN releasu Burnout Paradise vývojáři z Criterionu majitele hry ujišťují, že po všech nových vozítkách a soutěžích připravují do hry zbrusu novou ostrovní lokaci. Více už na webu Criterion Games. Rozhdoně by nás také zajímalo, jestli se digitální verze dočkají i majitelé X360 a na začátku příštího roku majitelé PC. Nevidíme důvod, proč by to nešlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama