update-spusteni-noveho-xbox-live-25-zari
Novinka Update: Spuštění nového Xbox Live 25. září?

Update: Spuštění nového Xbox Live 25. září?

Jan Horčík

Jan Horčík

9. 9. 2008 08:01 14
Reklama

Update 9. 9. 2008: Těžko říci, co se 25. září stane. Jestli to bude jedno velké nic, nebo naopak budou mít majitelé Xboxu 360 předčasné Vánoce. Prozatím je však informace o relaunchi XBL spekulace, kterou vyvrací reakce zástupce kabelovky G4 pro Kotaku, od níž si MS údajně pronajala pětihodinový živý přenos celé akce. „V současné chvíli nic ve spolupráci s Microsoftem na 25. září neplánujeme. Nemůžu mluvit za Microsoft, ale za nás můžu říct, že nic neplánujeme,“ formuloval svoji odpověď zástupce G4 aniž by se vyhnul podezřelému slůvku „zatím“. 

Původní zpráva: Podle nepotvrzených informací, které se objevily v diskusi na webu VGChartz.com, Microsoft právě 25. září 2008 odstartuje pětihodinové odpočítávání do startu nové verze služby Xbox Live. Softwarový gigant z toho samozřejmě ohodlá udělat historickou událost, a tak už si pronajal televizní čas a například stanice G4 bude celou "akci" sledovat živě. V první fázi budou spuštěny tři nové kanály - první pro poslouchání rádia Sirius Satelite Radio, což bude placená služba, za kterou půjde platit s MS body. Dalším "kanálem" bude možnost stahování hudby přímo do Xboxu 360, opět za body. Některé herní skladby ale budou zdarma. Třetí kanál údajně ponese název "mad lib" a není jasné, o co půjde.

To ale zdaleka není všechno, co se má na 25. tohoto měsíce chystat. Microsoft prý vydá také dvanáct nových demoverzí plus nový stažitelný obsah pro Mass Effect, Portal a Halo 3. Dost možná i preview GTA IV přídavného obsahu. Navíc k tomu všemu by měl MS odhalit dvanáct nových her, které přijdou exkluzivně, nebo alespoň jako první pro Xbox 360. Údajně půjde o Assassins Creed 2, Mass Effect 2, novou střílečku od Rare, dva nové Halo tituly a další. Také se chystá šest Xbox originálů zdarma ke stažení, tři z nich zcela nové, mezi těmi staršími narazíme na Halo.

Chystá Microsoft opravdu Velké Vánoce? Nebo je výše uvedené jen snůška výmyslů nějakého Xbox 360 fanouška? To vám zaručeně neřekne nikdo, holt si budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama