motorky-z-rozsireni-davis-pro-burnout-paradise
Novinka Motorky z rozšíření Davis pro Burnout Paradise

Motorky z rozšíření Davis pro Burnout Paradise

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 8. 2008 15:39 9
Reklama

Postupné vydávání velkých updatů s novými tratěmi, nebo vozidly, je příjemnou součástí závodní hry Burnout Paradise. Pokud dění na této scéně pozorujete pečlivě, nemohly vám uniknout informace o updatu s kódovým označením Davis, který bude k dispozici v průběhu září. Hlavním tahákem je jednoznačně přítomnost motorek, na což se v tuhle chvíli podíváme zblízka.

Nejzásadnější informací je to, že celý balíček bude k dispozici zdarma, takže si všichni budou moci užít přibližně 9 – 10 hodin hraní, nežli zakusí všechen nově přidaný obsah. Vývojáři zároveň prozrazují, že nás podobně jako v předešlém updatu, Cagney, čeká 70 nových Freeburn závodů, přičemž polovina z nich půjde klasickou a již dobře známou cestou, a druhá polovina se zaměří na provádění všemožných triků, které (ne)jdou provádět s motocyklem. Společně s tím jsou na nás nachystány i nové lokace, vhodnější pro závodění na motorkách a celkově 38 závodů proti časomíře, v nichž uplatníte znalost města.

Jak vývojáři z Criterion Games sami říkají, každý další update je pro ně velkou výzvou, Davis pak o to větší, že jde o první motorky v Burnoutu. I přes to se ale snažil celý tým o to, aby byla zachována ona bláznivá myšlenka pouličních závodů a hráči si nemohli na nic stěžovat. A pokud si myslíte, že Davisem celá sranda skončí, jste na omylu. V přípravě už je další rozšíření, které by mělo spolu se všemi předešlými změnami posunout zážitek na další úroveň. Takže se ptáme, takhle EA bojuje proti herním second-handům? Výborně!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama