detaily-o-neoznamene-forze-motorsport-3
Novinka Detaily o neoznámené Forze Motorsport 3

Detaily o neoznámené Forze Motorsport 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 6. 2008 09:25
Reklama

Na to, že Microsoft ještě třetí díl závodní hry Forza Motorsport 3 ani neoznámil, máme už docela konkrétní informace o obsahu hry a především o stahovatelných doplňcích, které chtějí vývojáři vypouštět mezi komunitu v pravidelných intervalech po vydání hry. První zásadnější informace se týká počtu vozidel a tratí, kterých se dočkáme 400, resp. 100; z tohoto důvodu bude muset být hra distribuována na dvou DVD. Do balíčku závodů budou zahrnuty disciplíny jako je drag, drift, klasický závod na okruhu, na neuzavřené tratí atd. Vývojáři také slibují téměř neomezené možnosti tuningu vozů a výkonný asistenční systém, který by měl pomoci neumětelům řídit. Co hru odliší od předešlého dílu, jenž byl vydán minulý rok, je už zmiňované zaměření na stahovatelný obsah.

Na tomto poli se počítá s měsíčním vydáváním nových vozidel a tratí, v nespecifikovaném časovém období i různých speciálních balíčků. Klasické add-ony by se měly cenou pohybovat kolem $5 za kus, speciální balík za $20. Zajímavě se tváří také informace o VIP účtu, díky kterému si předplatíte přístup ke všem budoucím přídavkům. Zároveň dostanete možnost účastnit se exkluzivních online závodů a ukládat si své screenshoty & videa na vymezený diskový prostor herního serveru. V roce 2010, tedy rok po vydání původní verze FM 3, by mělo také dojít k vypuštění nové edice, jež by měla obsahovat 30 nových vozidel, nové tratě a 20 nejlepších skinů spolu s nastavením vozu od fanoušků hry.

Pokud se ptáte, odkud informace unikly, když z oficiálního zdroje nepochází, vězte, že za vše může společnost s hrami zdánlivě nespojovaná – Intellisponse. V ní se zaměřují na průzkum trhu a tyto informace ji byly Microsoftem půjčeny jako přísně tajné. Bohužel pro MS, stalo se a podle jejich vyjádření z toho nejsou jakkoliv nadšeni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama