rpg-smrst-pro-majitele-xboxu-360
Novinka RPG smršť pro majitele Xboxu 360

RPG smršť pro majitele Xboxu 360

sleepless.

sleepless.

10. 6. 2008 11:18 6
Reklama

Xbox 360 upevňuje svůj statut JRPG konzole této generace. Post, který dříve náležel konzolím od Nintenda a následně Sony, však X360 patří zcela oprávněně, když lze jako argumenty použít vynikající tituly Eternal Sonata (PS3 verze vyjde zřejmě pouze v JPN) a zejména Lost Odyssey. Do budoucna těch argumentů bude ještě víc, protože na společné tiskové konferenci v Tokiu dnes společnosti Microsoft, Square Enix a Namco Bandai potvrdily buď zcela exkluzivní, nebo časově exkluzivní vydání následujících JRPG titulů Xbox 360.

O Tales of Vesperia už jsme dnes psali. Jde o X360 exkluzivní titul, který v Japonsku a v Americe vyjde už letos v srpnu, zatímco do Evropy dorazí nejdříve až příští rok. Nezbývá tedy než doufat, že hra nebude regionálně uzamknutá a alespoň nějaká asijská verze půjde na našich PALových konzolích hrát.

Zářijový termín vydání dalšího X360 exkluzivního JRPG Infinite Undiscovery už je také znám delší dobu, takže tohle berte jako upomínku, abyste náhodou tento titul od JRPG mistrů z tri-Ace neprošvihli. V Evropě vyjde IU 5 září, jen o tři dny později než v Americe a o 6 dní dříve než doma v Japonsku – neuvěřitelné.

O The Last Remnant už jsme hodně dlouho nic neslyšeli. Naposledy však šlo o multiplatformovou hru, která měla koncem roku vyjít zároveň na PS3 a Xbox 360. Teď už však víme, že se na trh dostane jako první Xbox 360 verze a dojde k tomu buď na konci tohoto, nebo až na začátku dalšího roku. Kdy vyjde PS3 verze, to ví jen…

Konečně už také známé podtitul čtvrtého dílu v sérii Star Ocean od tri-Ace. Hra představená už minulý rok se jmenuje Star Ocean: The Last Hope a její Xbox 360 verze vyjde někdy v příštím roce. O hře samotné toho zatím mnoho nevíme, nicméně nás stejně překvapuje, že zatím spol. Square Enix neprozradila, jak to bude s PS3 verzí hry a jestli je vůbec v plánu. Měli bychom totiž připomenout, že zpočátku se s ST4 počítalo jako s PS3 exkluzivní hrou. Změna je holt život.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama