take-2-bioshock-film-az-s-bioshock-3
Novinka Take 2: BioShock film až s BioShock 3

Take 2: BioShock film až s BioShock 3

sleepless.

sleepless.

6. 6. 2008 12:43
Reklama

Hrůza a snad až panický strach se příznivců BioShocku zmocnily už v dubnu minulého roku, když tehdy nový management Take 2 představil novou firemní strategii a padla při té příležitosti zmínka o záměru, udělat z BioShocku sérii. Dlouho se pak o tom spekulovalo až letošního března, kdy byl oficiálně potvrzen vývoj BioShock 2.  Stejný postup, čili nejdříve pokračování naznačit a pak jej podle všeho oznámit, se zřejmě vedení Take 2 extrémně líbí, protože jej ve víceméně stejné podobě zvolilo pro třetí BioShock. Není to omyl, čtete správně, můžete vlastním očím plně důvěřovat.

Zatímco o BioShock 2 nevíme ani ono příslovečné "Ň", tak už Strauss Zelnick hovoří o BioShock 3. Během konference o výsledcích hospodaření Take 2 za 2. kvartál účetního roku se někdo přeptal na plánovanou filmovou adaptaci BioShocku pod režisérským dohledem Gore Verbinskiho. No a pan Zelnick mu odpověděl následovně: „Je docela nepravděpodobné, že by se vypuštění filmu shodovalo s termínem vydání BioShock 2. Spíše je pravděpodobné, že bude film vydán ve stejné době jako BioShock 3“.

K tomu nemusíme nic dodávat, protože plán Take 2 je zcela zřejmý. Jen si můžeme připomenout, že BioShock 2 vyjde nejdříve na podzim 2009 a když si představíte, že BioShock 3 pak nevyjde dříve než za rok, tak je zřejmé, že se BioShock filmu rovněž nedočkáme dříve než v roce 2010, možná až 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama