novinky-ohledne-gears-of-war-2-multiplayeru
Novinka Novinky ohledně Gears of War 2 multiplayeru

Novinky ohledně Gears of War 2 multiplayeru

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

27. 5. 2008 11:59 6
Reklama

V anglické verzi X360 magazínu se objevily hodně zajímavé informace ohledně multiplayeru v připravované hře Gears of War 2. Tou největší změnou je rozšíření počtu hráčů. Zatímco v jedničce mohli proti sobě hrát dva týmy, oba složené ze čtyř hráčů, nyní může být na každé straně pět bojovníků. Vytváření jednotlivých "zápasů" pak bylo zjednodušeno na úroveň Halo 3 (což je super!).

Teď se mrkneme na jednotlivé módy. Guardian bude upravenou verzi původního módu Assassination, v němž musíte zabít vůdce nepřátelského týmu. Ostatní hráči se budou moci libovolně respawnovat dokud bude vůdce naživu. Dalším módem bude Wingman, kdy dva hráči budou ovládat jednu postavu a budou se snažit zastřelit až další čtyři. Meatflag vám připomene už názvem Capture the Flag a máte samozřejmě pravdu. Vlajka však bude počítačem ovládaná postava, která se bude samovolně pohybovat po mapě a zabije každého, kdo se přiblíží...pokud ji nezabijete dřív. Celkem se budete moci vyřádit na dvanácti mapách, přičemž zatím byly představeny tři. Z nich byla rozhodne nejzajímavější "Security", kde se nacházely lasery a spousta balkónů. Co se také dočkalo rozšíření jsou fatality, neboli usmrcovací techniky. Opět nejzajímavěji vypadá tlačítko A, díky němuž použijete mrtvolu nepřítele jako štít, a i když po tu dobu budete moci střílet jen z pistolky, určitě bude zajímavé sledovat, jak se nepřátelské tělo drolí na kousky masa a vy se stávate zranitelnějšími.

Na závěr jsme si nechali zbraně. První je Scorcher, což je vlastně plamenomet. Další je Medusa, což je pistol, kterou používají Locusti, jež dovede vypálit i šest nábojů zároveň. Duely s motorovkami bude rozhodovat váš palec, který bude co nejrychleji mačkat tlačítko B. Pokud budete rychlejší, než protivník, dočkáte se krvavé řeznické animace. A na závěr, pokud se těšíte, že v Gears of War 2 multiplayeru budou "skilly" podobné těm v Call of Duty 4, budete zklamáni. Nic takového se nepřipravuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama