oficialni-predstaveni-banjo-kazooie-nuts-bolts
Novinka Oficiální představení Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

Oficiální představení Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

sleepless.

sleepless.

13. 5. 2008 18:32 2
Reklama

Po několika obrázkových a informačních únicích konečně společnost Microsoft zveřejnila konkrétní a sadou PR pracovníků prověřené informace o chystané akční adventure Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts. Částečně se následující řádky obsahově shodují s tím, co je uvedeno ve starší novince. To jen, abyste nekřičeli cosi o duplicitních novinkách.

Středobodem Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts bude opět dvojice šílených postaviček – medvěd Banjo a pták Kazooie, kteří budou s ďábelskou čarodějnici Gruntildou soupeřit o vládu nad lokací Spiral Mountain. Celé to vymyslel LOG aka The Lord of the Games, kterému už neustálé pře mezi Banjem a Gruntildou lezou na nervy. Jako samozvaný stvořitel všech her v historii vymyslel LOG speciální svět plný nástrah, které musí Banjo a Kazooie překonávat, v čemž jim bude urputně bránit Gruntilda. Celé dobrodružství tedy bude o překonávání překážek, ať už v podobě logických hádanek, nebo vyloženě akčních segmentů. Chybět nebude ani sada známých postav (Mumbo Jumbo, Bottles, Captain Blubber and the Jinjos) a tradičně ujetý humor.

Velmi zajímavě se jeví možnost, sbírat po celém světě různé součástky, které poslouží k budování celé řady vozítek, létátek a plavátek, bez nichž toho ve hře moc nedokážete, ačkoli rozhodně nebudou sloužit pouze k závodění. Kombinování součástek nebude nijak přísně omezeno, čili fantazii se meze nekladou. Ovšem pozor, své divoké konstruktérské kreace budete muset nutně před použitím nabarvit a personalizovat. A když pak vozítko ve hře samotné selže, tak můžete buď zkusit něco jiného, nebo použít už předpřipravené stroje. Proto jsme o konstruování dopravních prostředků nehovořili jako o nutnosti, ale jako o možnosti. Vedle singleplayerové kampaně pro jednoho hráče je v nabídce Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts také kooperativní kampaň a řada kompetitivních herních módů. Vyjít by hra měla letos před vánoci, doplňující informace najdete na stránkách Rare a obrázky, ty už můžete od včerejška okukovat v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama