prvni-screeny-z-viva-pinata-2-a-banjo-kazooie-3
Novinka První screeny z Viva Piñata 2 a Banjo-Kazooie 3

První screeny z Viva Piñata 2 a Banjo-Kazooie 3

sleepless.

sleepless.

12. 5. 2008 10:13
Reklama

Zítra se bude konat tisková konference Microsoftu, kde budou novinářům z různých koutů modré koule prezentovány chystané hry pro Xbox 360 a možná i PC a nejenom to. Hovoří se také o možném představení wiimotu podobného ovladače pro Xbox 360, který budou jako první využívat dvě hry od Rare - Banjo Kazooie 3 a zatím neoznámená, ale už jistá Viva Pinata 2.

Obě dvě měly, a jistě také budou, patřit k hrám, které Microsoft na výše zmíněné tiskovce předvede a u té příležitosti se očekávalo vydání prvních screenshotů, informací a možná i videoukázek. Na poslední dvě položky si skutečně budeme muset až do zítřka počkat, ale na screenshoty ne. Tady je vám plně k dispozici sada obrázků z Viva Piñata: Trouble in Paradise a pouhé dva, ale zato sada nádherných screenů  z třetího Banjo-Kazooie titulu. Další ukázky z druhé jmenované hry pak mají na Eurogameru, kde se zřejmě rozhodli kašlat na embargo a obrázky zveřejnit poté co je bůhví odkud vykopali na British Gaming Blogu a Talking About Games. Rovněž na Eurogameru pak najdete ujištění komunitního manažera Rare George Keliona, že třeti Bnajo rozhodně není jen závodní hra, jak mnozí usuzovali z obrázků, a že to hlavní se dozvíme až zítra během oficiální prezentace.

Klidně se můžete na základě obrázků pustit do spekulací o tom, co která z her nabídne. Například na z Viva Piñata obrázcích jsou vidět dva kurzory naráz, což naznačuje podporu multiplayeru, v Banjovi jsou zas prominentně přítomny vozidla, no určitě se máme zítra nač těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama