zbrusu-nove-informace-o-multiplayeru-v-grand-theft-auto-iv
Novinka Zbrusu nové informace o multiplayeru v Grand Theft Auto IV

Zbrusu nové informace o multiplayeru v Grand Theft Auto IV

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

8. 4. 2008 14:26 7
Reklama

Redaktoři serveru GameTap si mohli vyzkoušet celkem čtyři multiplayerové módy z celkových patnácti, které nabídne Grand Theft Auto IV a samozřejmě nebyli skoupí na informace. V multiplayeru si proti sobě bude moci poměřit síly celkem šestnáct hráčů (jak na PS3, tak X360) a to buď online, nebo přes LAN a každý herní mód si budeme moci přizpůsobit k obrazu svému - vybalancovat jednotlivé strany, zpřístupnit, nebo naopak zakázat některé zbraně, povolit chodce, či označení nepřátel na mapě.

GameTap si mohl vyzkoušet módy Team Deathmatch, GTA Race, Cops 'n Crooks a Hangman's Noose. Vstup do online režimu je prý podobný tomu v Burnout Paradise, stačí prostě aktivovat svůj mobilní telefon a jste tam. Díky mobilu také můžete zavolat svým kamarádům ve hře a počastovat je nějakou peprnou hláškou. Zápasy jsou rozdělené na "ranked" a "unranked". Zde hráči budou získávat za vítězství/úspěchy peníze, které potom poslouží jako platidlo, za které si koupíte třeba novou čepici a rovněž jako určování vaší úrovně (levelu postavy) ve hře.

Tím nejzajímavějším módem, který si redaktoři GameTapu mohli zahrát prý byl mód Cops 'n Crooks, ve kterém museli gangsteři spolupracovat, aby dostali svého šéfa z bodu A do bodu B, v čemž jim samozřejmě brání komando policajtů, ovládané jinými hráči. Zajímavým byl i mód Hangman's Noose, ve kterém si čtyři hráči musí poradit s jednotlivými misemi (které jsou uvedené krátkou enginovou sekvencí), ve kterých je vždy několik úkolů a je pouze na jednotlivých hráčích a jejich spolupráci, zda se jim je podaří splnit.

Oproti tomu je GTA Race dost obyčejná - šestnáct hráčů si prostě vezme auta a závodí ulicemi Liberty City ať už se zbraněmi, nebo beze zbraní. A ta nejlepší zpráva na konec - Liberty City bude v multiplayeru naprosto otevřené. Žádné uzavřené mosty, nemožnost se dostat na druhý břeh, nebo cokoliv jiného. Zkrátka si budete moci dělat opravdu to, co budete chtít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama