update-mass-effect-potvrzen-pro-pc
Novinka UPDATE: Mass Effect potvrzen pro PC!

UPDATE: Mass Effect potvrzen pro PC!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

13. 2. 2008 00:20 14
Reklama

Update 0120:

Tak, k všeobecné radosti poslali vývojáři do světa první osmici screenshotů, snad vyvracejících spekulaci o ještě lepší grafice. Vypadá stejně skvěle a vytknout se jí na základě těchto obrázků nedá prakticky nic. K vidění je také nové vzezření inventáře a několik romantických záběrů, z nichž by měl radost jeden nejmenovaný externista Levelu (pozn.: promiň Lukáši, musel jsem s tím ven). Také vám hra trochu připomíná Tabulu Rasu? No nic, screenshoty pod novinkou, zbytek a ve větším rozlišení na kartě hry.

Původní zpráva:

To, o čem se mohutně spekulovalo, konečně doznalo svého oficiálního rozhodnutí. Společnost EA dnes potvrdila převedení epického RPG Mass Effect pro PC! Neomezili se však pouze na strohé oznámení skutečnosti, ale nabídli nám překvapivě velký záběr informací, o které vás samozřejmě nehodláme připravit.

Začněme tedy předpokládaným datem vydání, které je nastaveno na květen letošního roku, což je vskutku nečekaně brzy. Nepůjde však o přepracovanou, druhou verzi hry, Mass Effect pro PC dozná jen několika vylepšení, které by ale měly celou záležitost doleštit a proměnit ji ve skutečný klenot. Příběh hry půjde ve stopách Spectera, ochránce míru v galaxii. Čeká na vás tedy věru nelehký úkol spočívající v odrážení útoků hord nepřátel. K ruce vám bude elitní tým, s nímž budete, mimo boje, také prozkoumávat zákoutí rozsáhlého vesmíru. Na hráče čeká svět plný dosud neobjevených civilizací, zdrojů a mocných technologií.

Po technické stránce by měl Mass Effect projít velkou optimalizací, především pak na poli ovládání, kde si budou moci hráči, logicky, namapovat vlastní. S tím se také pojí tzv. Run & Gun Control, pomocí čehož půjde nastavit jednotlivým biotickým schopnostem jednotlivá tlačítka, takže nebudete v boji ničím rušeni. Úpravou projde i dekryptovací minihra a inventář. To všechno ale přehlušuje tvrzení, že grafika bude snad ještě lepší, než na Xbox 360, neboť lidé z EA slibují textury postav, prostředí i objektů v opravdu vysokém rozlišení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama