rockstar-zahajil-viralni-reklamu-gta-iv
Novinka Rockstar zahájil virální reklamu GTA IV!

Rockstar zahájil virální reklamu GTA IV!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 2. 2008 16:24 9
Reklama

Do vydání GTA IV sice zbývají ještě dva měsíce, ale už nyní je čas pro pořádnou reklamní kampaň, ve stylu, který asi nikdo nečekal. V New Yorku se začalo pátrat po několika lidech, čehož si mohli všimnout už lidé spěchající ráno do práce. Klasické WANTED plakáty však hledají hlavní postavy ze hry GTA IV. Pod obrázkem hledaného jsou navíc údaje a krátký popis, takže vše doopravdy působí velice věrně. Skutečně skvělý nápad, Rockstaru tleskáme. Pod novinkou jsou první tři hledaní, a abyste o něco nepřišli, všechny popisy trestných činů jsme vám přeložili. Tady jsou:

Podezřelý je spojován se střelbou v nočním klubu na Hove Beach v oblasti Broker. Předpokládá se, že incident má na svědomí organizovaná skupina. Svědkové tvrdí, že podezřelý mluvil s východním přízvukem, ostatně jako 95% celé komunity na Hove Beach. Ani my nejsme schopní zatknout tolik lidí. Je čas obrátit jeho sen v noční můru. Dívejte se proto pozorně a pište na náš e-mail s jakoukoliv informací.

Podezřelý je spojován s narkomafií a nelegálním obchodem se zbraněmi. Hledaný je pro držení zbraní, jako jsou raketomety a další ruční zbraně. Obchod se zbraněmi je fajn, když jsme to my, kdo prodává zbraně diktátorům. Tento nezdaněný obchod však nemůžeme tolerovat. Policie Liberty City vás zbaví všech pokut za špatné parkování výměnou za informace vedoucí k zatčení podezřelého. Buďte dobrými Američany. Sledujeme vás.

Podezřelá je hledaná pro obchod s drogami v budově na ulici Rocket v South Bohan. Podezřelá postřelila a pobodala policejního důstojníka, který přijel na místo, pak z místa činu utekla. $2000 v hotovosti a 5kg kokainu bylo zabaveno na místě činu, ž čehož skoro polovina byla odložena, kdybychom ji potřebovali jako důkazní materiál. Uvítáme jakékoliv informace. Zabere to jen minutu vymazat vám záznamy z trestního rejstříku. Pište na e-mail pokud chcete vidět vaše daně v akci.

Tákže, jestli jste čirou náhodou viděli podezřelé, pište na e-mailovou adresu tips@libertycitypolice.com, stojí to za to, vážení :).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama