ea-znovu-potvrzuji-dead-space-vyjde-i-na-pc
Novinka EA znovu potvrzují: Dead Space vyjde i na PC

EA znovu potvrzují: Dead Space vyjde i na PC

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

17. 1. 2008 10:17
Reklama

Electronic Arts potvrdili pro německou verzi webu Eurogamer, že vedle platforem PS3 a Xbox 360 vyjde jejich chystaný survival horor Dead Space také na PC. Glen Schofield v rozhovoru dále uvedl, že se všech platforem týkají slova o stahování bonusového obsahu z internetu. Zároveň velmi "překvapivě" sdělil, že konec příběhu Dead Space bude otevřený, aby umožnil navázat dalším(i) pokračováním(i).

Už na podzim loňského roku se objevily první informace o PC verzi Dead Space v papírových časopisech (včetně prvního čísla Next Levelu ve Faridově obsáhlém preview). Slova G. Schofielda tak lze chápat jako ujištění navíc. 

Hlavním hrdinou hororové akce Dead Space bude Issac Clark, inženýr, který se vydá na zdánlivě rutinní misi opravit těžební loď v hlubokém vesmíru. Jak už to tak ale u takových "rutin" bývá, vše se nakonec zvrhne v nelítostnou řež, když hrdina zjistí, že posádka lodi byla povražděna neznámou mimozemskou rasou a nyní je na milost a nemilost těmto krvelačným emzákům vydán on sám. Tvůrci si chtějí dát záležet na vskutku děsivé atmosféře, ale zároveň intenzivní akci a napínavém příběhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama